ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

Н А К А З
м. Київ

20 лютого 2002р. N 166


Про внесення доповнень до наказу Київської регiональної митницi вiд 12 вересня 2000 року N 712

     З метою впорядкування питання облiку суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi у Київської регiональної митницi, недопущення перешкод у порядку ведення зазначеного облiку (переоблiку) суб'єктiв або безпiдставних вимог до пiдприємств термiново стати на облiк згiдно нового розподiлу районiв мiста Києва, вимог при митному оформленнi до термiнових змiн у реєстрацiйних документах (адмiнiстративних та податкових), вiдповiдно до розпорядження голови Київської мiської державної адмiнiстрацiї вiд 01.08.2001р. N 1625 "Про утворення районних у мiстi Києвi державних адмiнiстрацiй",

     НАКАЗУЮ:

     1. Митне оформлення та контроль реєстрацiйних документiв суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi мiста Києва, якi знаходяться на облiку у транзитно-вантажних вiддiлах вiдповiдно до розподiлу районiв мiста Києва (зазначеному у п.6 наказу Київської регiональної митницi вiд 12 вересня 2000 року N 712), здiйснювати без додаткових вимог до змiн у документах на проведення переоблiку за новим розподiлом районiв мiста Києва.

     2. Облiк суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi мiста Києва, якi зареєстрованi за новим адмiнiстративно-територiальним подiлом мiста Києва (вiдповiдно до розпорядження голови Київської мiської державної адмiнiстрацiї вiд 01.08.2001р. N 1625 "Про утворення районних у мiстi Києвi державних адмiнiстрацiй"), здiйснювати тiльки у визначеному транзитно-вантажному вiддiлi, за письмовою резолюцiєю начальника Київської регiональної митницi (або особи, яка його замiщує).

     3. Начальникам транзитно-вантажних вiддiлiв довести вимоги даного наказу до пiдпорядкованого iнспекторського складу.

     4. Контроль за виконанням вимог зазначеного наказу покладаю на начальникiв транзитно-вантажних вiддiлiв.

     5. Загальний контроль покладаю на заступника начальника митницi Ольховика О.М.

Начальник митницi О.I. СИМОНОВ
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.