Документ скасований: Наказ Мінтрансу № 757 від 20.08.2004

МIНIСТЕРСТВО ТРАНСПОРТУ УКРАЇНИ

Н А К А З
м. Київ

вiд 04.06.2002 N 352


Про спрощення проїзду територiєю України транспортними засобами, якi перетинають державний кордон

     З метою спрощення проїзду територiєю України транспортних засобiв, iноземних власникiв НАКАЗУЮ:

     1. Департаменту автомобiльного транспорту (Докiль Л.П.) спiльно з Державною службою автомобiльних дорiг (Демiшкан В.Ф.) вiдпрацювати з обласними органами мiсцевого самоврядування питання негайного скасування зборiв за проїзд територiєю прикордонних областей автотранспорту, iноземних власникiв у вiдповiдностi з мiжурядовими Угодами про мiжнародне автомобiльне сполучення, ратифiкованих Верховною Радою України.

     2. Державнiй службi автомобiльних дорiг (Демiшкан В.Ф.) при розподiлi бюджетних коштiв на фiнансування дорiг державного значення передбачити зменшення їх обсягiв областям, якi не вiдмiнили справляння зборiв з транспортних засобiв iноземних власникiв за проїзд по їх територiї.

     3. Департаменту автомобiльного транспорту (Докiль Л.П.):

  • обмежити надання дозволiв на виконання мiжнародних перевезень органiзацiям зареєстрованим в областях, якi не вiдмiнили справляння зборiв з транспортних засобiв iноземних власникiв за проїзд по їх територiї:

  • звернутися до АсМАП України з проханням щодо обмеження видачi книжок МДП (карнетiв TIR) перевiзникам областей, що не скасували мiсцевi збори.

     4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Державного секретаря Кроля С.С.

Мiнiстр Г.М.Кiрпа

Приложение к информационному бюллетеню "Весь транспорт Онлайн" N 106 от 20.06.2002 г.

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.