КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 29 травня 1996 р. N 574


Про впровадження штрихового кодування товарiв

Iз змiнами i доповненнями, внесеними
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 16 травня 2007 року N 744

     З метою створення умов для впровадження в Українi iнформацiйних технологiй автоматизованої iдентифiкацiї та електронного обмiну даними i створення iнформацiйної бази для контролю та управлiння товарно-грошовим обiгом Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Запровадити з 1 сiчня 1997 р. маркування суб'єктами пiдприємницької дiяльностi товарiв, якi виробляються або реалiзуються в Українi, штриховими кодами GS1 вiдповiдно до Положення про штрихове кодування товарiв.

(абзац перший пункту 1 iз змiнами, внесеними згiдно з постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 16.05.2007р. N 744)

     Мiнiстерству зовнiшнiх економiчних зв'язкiв i торгiвлi, Мiнiстерству економiки, Мiнiстерству статистики разом iз заiнтересованими мiнiстерствами та вiдомствами i за участю Асоцiацiї Товарної Нумерацiї України (ЕАН - Україна) до 1 вересня 1996 р. розробити та затвердити Положення про штрихове кодування товарiв.

     2. Прийняти пропозицiю Асоцiацiї Товарної Нумерацiї України про органiзацiю нею роботи, пов'язаної з присвоєнням штрихових кодiв GS1 та створенням Центрального депозитарiю штрихових кодiв вiтчизняних товарiв для забезпечення органiв державної виконавчої влади необхiдною iнформацiєю.

(пункт 2 iз змiнами, внесеними згiдно з постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 16.05.2007р. N 744)

     3. Мiнiстерству зовнiшнiх економiчних зв'язкiв i торгiвлi, Мiнiстерству економiки, Мiнiстерству статистики, Мiнiстерству зв'язку, Мiнiстерству транспорту, Мiнiстерству юстицiї, Державному митному комiтетовi, Київськiй мiськiй державнiй адмiнiстрацiї надати Асоцiацiї Товарної Нумерацiї України необхiдну допомогу у створеннi Центрального депозитарiю штрихових кодiв вiтчизняних товарiв.

Прем'єр-мiнiстр України П.ЛАЗАРЕНКО
Мiнiстр Кабiнету Мiнiстрiв України В.ПУСТОВОЙТЕНКО

Iнд.52

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.