ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ

01 жовтня 2002 р. N 741


Про посилення вiдповiдальностi за визначенням митної вартостi та класифiкацiєю товарiв

     З метою безумовного виконання планових показникiв митних надходжень до Державного бюджету України, запобiганню випадкiв ухилення суб'єктами ЗЕД встановлених чинним законодавством платежiв з причини заниження митної вартостi i невiрної класифiкацiї (кодування) товарiв та пiдвищення вiдповiдальностi iнспекторського складу при здiйсненнi контролю i визначеннi митної вартостi та класифiкацiї товарiв

     НАКАЗУЮ:

     1. Посилити контроль за правильнiстю визначення митної вартостi та класифiкацiї товарiв.

     2. Покласти персональну вiдповiдальнiсть за якiсть контролю за правильнiстю визначення митної вартостi на начальникiв оперативних пiдроздiлiв.

     3. При виявленнi фактiв сплати митних платежiв не в повному обсязi, внаслiдок неправильного визначення митної вартостi, пов'язаних iз нанесенням збиткiв державi, матерiали щодо виявлених порушень направляти до вiддiлу власної безпеки та контролю для проведення службових перевiрок та розслiдувань.

     4. Кожний виявлений факт порушення розглядати на оперативних нарадах керiвного складу та нарадах у вiддiлах i надавати пропозицiї щодо вжиття вiдповiдних заходiв до винних осiб (зняття персональних надбавок, позбавлення премiй, затримка в присвоєннi чергових спецiальних звань, попередження про невiдповiднiсть займанiй посадi, оголошення догани, звiльнення з митних органiв).

     5. Начальнику загального вiддiлу довести наказ до оперативних пiдроздiлiв.

     6. Начальникам оперативних пiдроздiлiв ознайомити пiдпорядкований iнспекторський склад з вищезазначеним наказом пiд розпис.

     7. Контроль за виконанням даного наказу покласти на заступника начальника митницi Ю.М.Дворака.

Заступник Голови служби - т.в.о. начальника митницi Ю.М.Дьомiн
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.