ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

01.11.2002 р. N 11/4-09-10403-ЕП

 

Начальникам регiональних митниць
Начальникам митниць


Про вiдкриття мiждержавного автомобiльного маршруту Харкiв-Бiлгород-Харкiв

     До вiдома та для використання в оперативнiй роботi повiдомляємо.

     За iнформацiєю Державного пiдприємства спецiального зв'язку України (лист вiд 18.10.2002 N 23/4-3247), з метою скорочення термiнiв проходження й обмiну вiдправленнями спецiального зв'язку мiж Україною та Росiйською Федерацiєю та за погодженням адмiнiстрацiями цих країн у м. Харкiв та м. Бiлгород на базi вузлiв спецiального зв'язку вiдкрито транзитнi вузли обмiну такими вiдправленнями.

     Для забезпечення перевезення вiдправлень спецiального зв'язку та обмiну ними мiж Україною та Росiйською Федерацiєю у цих транзитних вузлах вiдповiдно до положень Угоди про мiждержавний обмiн вiдправленнями спецiального зв'язку вiд 23.12.93, пiдписаної главами урядiв країн - учасниць СНД, погоджено вiдкриття мiждержавного автомобiльного маршруту спецiального зв'язку Харкiв-Бiлгород-Харкiв.

     Перетин митного кордону України згiдно з цим маршрутом буде здiйснюватися в пунктi пропуску "Гоптiвка" Магiстральної митницi.

     Оскiльки реалiзацiя цього погодження згiдно з вищезазначеною Угодою має здiйснюватись у спiвробiтництвi з митними органами України, прошу забезпечити проведення митного контролю вiдправлень спецiального зв'язку вiдповiдно до вимог цiєї Угоди.

Заступник Голови Служби П.В.Пашко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.