МIНIСТЕРСТВО ТРАНСПОРТУ УКРАЇНИ

Н А К А З

17.12.2002 N 892


Про впорядкування системи оформлення, видачi, використання та облiку дозволiв на мiжнароднi вантажнi перевезення автомобiльним транспортом

     З метою ефективного використання та прозорого розподiлу дозволiв на мiжнароднi перевезення вантажiв автомобiльним транспортом, НАКАЗУЮ:

     1. Затвердити Тимчасовий порядок оформлення i видачi дозволiв на поїздку по територiях iноземних держав при виконаннi перевезень вантажiв автомобiльним транспортом у мiжнародному сполученнi, їх обмiну та облiку та Порядок оформлення, видачi, використання, облiку та звiтностi щодо дозволiв Європейської конференцiї мiнiстрiв транспорту (ЄКМТ) на перевезення вантажiв автомобiльним транспортом мiж країнами - членами ЄКМТ.

     2. Встановити чиннiсть вищезазначених нормативних документiв з 18.12.2002 р.

     3. Вiдповiдальним за впровадження i виконання Тимчасового порядку оформлення i видачi дозволiв на поїздку по територiях iноземних держав при виконаннi перевезень вантажiв автомобiльним транспортом у мiжнародному сполученнi, їх обмiну та облiку та Порядку оформлення, видачi, використання, облiку та звiтностi щодо дозволiв Європейської конференцiї мiнiстрiв транспорту (ЄКМТ) на перевезення вантажiв автомобiльним транспортом мiж країнами - членами ЄКМТ призначити директора Державного департаменту автомобiльного транспорту України.

     4. Вважати такими, що втратили чиннiсть, Порядок оформлення i видачi дозволiв на поїздку по територiях iноземних держав при виконаннi перевезень вантажiв автомобiльним транспортом у мiжнародному сполученнi, їх обмiну та облiку вiд 27.12.2001 р., Доповнення та змiни до Порядку оформлення i видачi дозволiв на поїздку по територiях iноземних держав при виконаннi перевезень вантажiв автомобiльним транспортом у мiжнародному сполученнi, їх обмiну та облiку вiд 20.05.2002 р., Порядок оформлення, видачi, використання, облiку та звiтностi дозволiв Європейської конференцiї мiнiстрiв транспорту (ЄКМТ) на перевезення вантажiв автомобiльним транспортом мiж країнами - членами ЄКМТ вiд 27.01.97 р.

     5. Створити Комiсiю у складi представникiв Мiнiстерства транспорту України, Державного департаменту автомобiльного транспорту, СМАП України, ДержавтотрансНДIпроекту, АсМАП України (за згодою) для здiйснення аналiзу ефективностi використання українськими перевiзниками дозволiв, розгляду виявлених порушень, вироблення заходiв впливу до порушникiв-перевiзникiв i пiдготовки пропозицiй щодо удосконалення системи оформлення, видачi, використання та облiку дозволiв на мiжнароднi вантажнi перевезення автомобiльним транспортом.

     6. Державному департаменту автомобiльного транспорту:

     6.1. Забезпечити приведення наказiв i розпоряджень Державного департаменту автомобiльного транспорту у вiдповiднiсть з цим наказом.

     6.2. Прийняти до виконання розподiл дозволiв ЄКМТ на 2003 р. за типами.

     6.3. Довести цей наказ та нормативнi документи, що ним затвердженi, до зацiкавлених органiзацiй, пiдприємств i суб'єктiв пiдприємницької дiяльностi.

     6.4. Забезпечити у сiчнi i вереснi 2003 р. проведення з працiвниками СМАП та мiжнародними перевiзниками семiнарiв з вивчення нормативних документiв, що регламентують їхню дiяльнiсть.

     6.5. До 01.02.2003 р. розробити та подати на затвердження Державному секретаревi План дiяльностi щодо розподiлу серед перевiзникiв дозволiв та квот на 2004.

     6.6. Забезпечити у 2003 р. розробку та впровадження системи управлiння якiстю у вiдповiдностi до ДСТУ ISO серiї 9000 у Службi мiжнародних автомобiльних перевiзникiв України.

     7. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Державного секретаря Мiнiстерства транспорту України Л. Ф. Дунаєва.

Державний секретар Е. Ф. Абдуллаєв

"Транспорт України - нормативне регулювання",
N 1, 15 сiчня 2003 р.

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.