КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А
Київ

вiд 24 лютого 2003 р. N 216


Про надання гуманiтарної допомоги Грузiї

     На виконання Указу Президента України вiд 10 вересня 2002 р. N 814 "Про надання гуманiтарної допомоги Грузiї" Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Видiлити Мiнiстерству з питань надзвичайних ситуацiй та у справах захисту населення вiд наслiдкiв Чорнобильської катастрофи 500 тис. гривень для надання гуманiтарної допомоги населенню м. Тбiлiсi, яке постраждало вiд землетрусу, зокрема для вiдбудови примiщення Першої української школи iменi М. Грушевського.

     Мiнiстерству фiнансiв здiйснити зазначенi видатки з резервного фонду державного бюджету.

     2. Мiнiстерству з питань надзвичайних ситуацiй та у справах захисту населення вiд наслiдкiв Чорнобильської катастрофи здiйснити закупiвлю необхiдної продукцiї та забезпечити вiдправлення вантажу гуманiтарної допомоги, його супроводження до мiсця призначення i передачу отримувачам.

     3. Мiнiстерству закордонних справ узгодити з Грузинською Стороною механiзм i термiни доставки вантажу гуманiтарної допомоги.

     4. Державнiй митнiй службi забезпечити оперативне митне оформлення вантажу гуманiтарної допомоги, а Державному комiтету у справах охорони державного кордону - першочергове здiйснення його контролю пiд час перетину державного кордону України.

     5. Мiнiстерству з питань надзвичайних ситуацiй та у справах захисту населення вiд наслiдкiв Чорнобильської катастрофи поiнформувати до кiнця поточного року Мiнiстерство фiнансiв i Мiнiстерство економiки та з питань європейської iнтеграцiї про використання коштiв, видiлених вiдповiдно до цiєї постанови.

Прем'єр-мiнiстр України В.ЯНУКОВИЧ

Iнд. 26

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.