ДЕРЖАВНИЙ МИТНИЙ КОМIТЕТ УКРАЇНИ

вiд 23.08.96 N 11/6-6262

 

Начальникам територiальних митних управлiнь
Начальникам митниць


     Надсилаю для ознайомлення та використання в роботi "Положення про особливi умови лiцензування страхових органiзацiй для здiйснення страхування фiнансової вiдповiдальностi перевiзника", затверджене наказом Держмиткому, Укрстрахнагляду, Мiнтрансу i Мiнфiну вiд 25 липня 1996 року N 343/83/243/154-А, зареєстрованим Мiнiстерством юстицiї України 14 серпня 1996 року за N 449/1474.

     Звертаю вашу увагу на те, що для отримання згоди Держмиткому страхова органiзацiя подаватиме в Комiтет пакет документiв, одним з яких повинен бути лист про наявнiсть у цього страховика фiлiй, представництв або уповноважених представникiв у всiх пунктах пропуску, визначених постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 6 травня 1996 року N 484. Уповноваженим представником страховика може бути пiдприємство будь-якої форми власностi, яке має вiдповiдним чином оформленi договiрнi вiдносини зi страховиком.

     При обов'язковому зверненнi страховикiв до начальникiв митних органiв на митному кордонi України з проханням засвiдчити наявнiсть у пунктах пропуску фiлiй, представництв або уповноважених представникiв цих органiзацiй, прошу забезпечити першочерговiсть вирiшення цих питань. Засвiдчення проводити або з поданням окремого листа за пiдписом начальника митницi чи особи, що виконує його обов'язки, або з учиненням начальником митницi пiдтверджувального запису, який засвiдчується вiдбитком печатки митницi, на листi страховика до Держмиткому.

Заступник Голови Комiтету Ю.Соловков
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.