КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А
Київ

вiд 29 травня 2003 р. N 782


Про надання гуманiтарної допомоги Алжирськiй Народнiй Демократичнiй Республiцi

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Видiлити Мiнiстерству з питань надзвичайних ситуацiй та у справах захисту населення вiд наслiдкiв Чорнобильської катастрофи 1 млн. гривень для надання гуманiтарної допомоги Алжирськiй Народнiй Демократичнiй Республiцi, що постраждала вiд землетрусу в травнi 2003 року.

     Мiнiстерству фiнансiв здiйснити зазначенi видатки з резервного фонду державного бюджету.

     2. Мiнiстерству з питань надзвичайних ситуацiй та у справах захисту населення вiд наслiдкiв Чорнобильської катастрофи здiйснити закупiвлю необхiдної продукцiї та забезпечити вiдправлення вантажу гуманiтарної допомоги, його супроводження до мiсця призначення i передачу отримувачам.

     3. Мiнiстерству закордонних справ узгодити з Алжирською Стороною механiзм i строки доставки вантажу гуманiтарної допомоги.

     4. Державнiй митнiй службi забезпечити оперативне митне оформлення вантажу гуманiтарної допомоги, а Державному комiтетовi у справах охорони державного кордону першочергове здiйснення його контролю пiд час перетинання державного кордону.

     5. Мiнiстерству з питань надзвичайних ситуацiй та у справах захисту населення вiд наслiдкiв Чорнобильської катастрофи поiнформувати до кiнця поточного року Мiнiстерство фiнансiв i Мiнiстерство економiки та з питань європейської iнтеграцiї про використання коштiв, видiлених вiдповiдно до цiєї постанови.

Прем'єр-мiнiстр України В.ЯНУКОВИЧ

Iнд. 26

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.