ПРЕЗИДIЯ ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВОЇ ПАЛАТИ УКРАЇНИ

РIШЕННЯ

вiд 24 жовтня 2003 року протокол N 41(9)


Про затвердження єдиних тарифiв за послуги, пов'язанi з видачею сертифiкатiв усiх форм про походження товарiв

     Вiдповiдно до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 25.02.2003 N 255 "Про визначення Торгово-промислової палати уповноваженим органом з видачi сертифiкатiв про походження товару" Президiя ТПП України вирiшила:

     1. Затвердити Порядок розрахунку тарифiв за послуги, пов'язанi з видачею сертифiкатiв про походження товарiв, якi видаються ТПП України та регiональними ТПП у вiдповiдностi до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 25.02.2003 N 255 "Про визначення Торгово-промислової палати уповноваженим органом з видачi сертифiкатiв про походження товару" (додається).

     2. Затвердити Технологiчну карту та норми часу на надання послуги з оформлення та засвiдчення сертифiкатiв країни походження товарiв усiх форм (додається).

     3. Затвердити єдиний тариф за послуги по видачi сертифiкатiв усiх форм про походження товарiв, що вiдправляється наземним шляхом та повiтряним транспортом, за один сертифiкат у розмiрi 108 грн. без ПДВ (одна товарна позицiя). Вартiсть кожної додаткової товарної позицiї становить 18 грн. без ПДВ.

     4. Затвердити єдинi тарифи за послуги по видачi сертифiкатiв усiх форм про походження товарiв, що вiдправляються водним транспортом, за один сертифiкат, розмiр партiї до 3,0 тис. тонн - 216 грн. без ПДВ, кожна додаткова товарна позицiя становить 18 грн. без ПДВ; розмiр партiї вiд 3,0 тис. тонн до 5,0 тис. тонн - 288 грн. без ПДВ, кожна додаткова товарна позицiя становить 18 грн. без ПДВ; розмiр партiї вiд 5,0 тис. тонн до 10,0 тис. тонн - 396 грн. без ПДВ, кожна додаткова товарна позицiя становить 18 грн. без ПДВ; розмiр партiї вiд 10,0 тис. тон до 30,0 тис. тонн - 504 грн. без ПДВ, кожна додаткова товарна позицiя становить 18 грн. без ПДВ; розмiр партiї понад 30,0 тис. тонн - 576 грн. без ПДВ, кожна додаткова товарна позицiя становить 18 грн. без ПДВ.

     5. Економiчному управлiнню (Гавриленко М. Д.) направити для узгодження до Мiнiстерства економiки та з питань європейської iнтеграцiї України та Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва Порядок розрахунку тарифiв за послуги, пов'язанi з видачею сертифiкатiв про походження товарiв, якi видаються ТПП України та регiональними ТПП, та розмiри єдиних тарифiв на послуги з видачi сертифiкатiв походження товару.

     6. Договiрно-правовому управлiнню (Пащенко Є. Г.) подати на реєстрацiю це рiшення в Мiнiстерство юстицiї України.

     7. Увести в дiю затверджений порядок, технологiчну карту i норми часу за надання послуг з оформлення та засвiдчення сертифiкатiв країни походження товарiв та єдинi тарифи у десятиденний термiн пiсля реєстрацiї рiшення Президiї ТПП України вiд 24.10.2003, прот. 41(9) у Мiнiстерствi юстицiї України.

     8. Визнати таким, що втратили чиннiсть, рiшення Президiї ТПП України вiд 27.01.2000, протокол N 54(3) та рiшення Президiї ТПП України вiд 28.01.2002, протокол N 20(7) iз моменту введення нових нормативних положень.

Президент ТПП України С. П. Скрипченко
Генеральний секретар В. П. Яновський
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.