Документ скасований: Наказ МОЗ № 367 від 03.07.2007

МIНIСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 2 квiтня 2004 року N 173


Про лiквiдацiю Департаменту державного санiтарно-епiдемiологiчного нагляду

     Вiдповiдно до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 3 жовтня 2003 року N 1577 "Про утворення Державної санiтарно-епiдемiологiчної служби" наказую:

     1. Лiквiдувати Департамент державного санiтарно-епiдемiологiчного нагляду МОЗ України (далi - Департамент) з 5 червня 2004 року.

     2. Начальнику управлiння медичних кадрiв та державної служби Мельнику Ю. В.:

     2.1. Попередити працiвникiв Департаменту особисто пiд пiдпис про наступне вивiльнення у зв'язку iз лiквiдацiєю Департаменту;

     2.2. Повiдомити державну службу зайнятостi про вивiльнення працiвникiв Департаменту у зв'язку з його лiквiдацiєю згiдно з вимогами чинного законодавства;

     2.3. Забезпечити додержання вимог трудового законодавства пiд час вивiльнення працiвникiв Департаменту.

     3. Директору Департаменту економiки i фiнансiв Карамушцi Л. I.:

     3.1. Забезпечити пiдготовку проекту змiн до штатного розпису центрального апарату МОЗ у зв'язку з лiквiдацiєю Департаменту до 24 травня 2004 року.

     3.2. Забезпечити своєчасне проведення розрахункiв з працiвниками, що вивiльняються у зв'язку з лiквiдацiєю Департаменту, вiдповiдно до чинного законодавства України.

     4. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Мiнiстра - Головного державного санiтарного лiкаря України Лапушенко О. В.

Мiнiстр А. В. Пiдаєв
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.