МIНIСТЕРСТВО ЕКОНОМIКИ ТА З ПИТАНЬ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ IНТЕГРАЦIЇ УКРАЇНИ
ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 2 вересня 2004 року N 331/699


Про проведення експерименту з контролю товарiв, що перемiщуються у тарi (упаковцi) й пiдлягають митному оформленню в митному режимi iмпорту, та товарiв, в результатi використання яких утворюються вiдходи

     З метою приведення нормативно-правової бази з питань поводження з вiдходами у вiдповiднiсть до Митного кодексу України, Законiв України "Про вiдходи", "Про зовнiшньоекономiчну дiяльнiсть", iнших законодавчих актiв України з питань, що регулюють процедуру перемiщення через митний кордон України товарiв, в результатi використання яких утворюються вiдходи, та товарiв, що перемiщуються у тарi (упаковцi) й пiдлягають митному оформленню в митному режимi iмпорту, наказуємо:

     1. Провести в строк з 01.11.2004 до 25.02.2005 експеримент з контролю товарiв, в результатi використання яких утворюються вiдходи, та товарiв, що перемiщуються у тарi (упаковцi) й пiдлягають митному оформленню в митному режимi iмпорту.

     2. Мiнiстерству економiки та з питань європейської iнтеграцiї України i Державнiй митнiй службi України до 25.10.2004 розробити та затвердити Порядок проведення експерименту з контролю товарiв, в результатi використання яких утворюються вiдходи, та товарiв, що перемiщуються у тарi (упаковцi) й пiдлягають митному оформленню в митному режимi iмпорту.

     3. Координацiю дiяльностi з проведення експерименту покласти на Державну компанiю "Укрекокомресурси" (Новохацьку С. С.) i Департамент органiзацiї митного контролю Державної митної служби України (Сьомка С. М.).

     4. Державнiй компанiї "Укрекокомресурси" за погодженням з Державною митною службою України до 25.11.2004 розробити та впровадити програму з використання електронної системи контролю та облiку аркушiв про пакування.

     5. Начальниковi Департаменту органiзацiї митного контролю Державної митної служби України Сьомцi С. М. i президенту Державної компанiї "Укрекокомресурси" Новохацькiй С. С. надати за мiсяць до закiнчення експерименту пропозицiї Мiнiстру економiки та з питань європейської iнтеграцiї Деркачу М. I. та Головi Державної митної служби України Каленському М. М. щодо доцiльностi продовження строку проведення експерименту або щодо потреби законодавчого врегулювання питання контролю товарiв, в результатi використання яких утворюються вiдходи, та товарiв, що перемiщуються у тарi (упаковцi) й пiдлягають митному оформленню в митному режимi iмпорту.

     6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Мiнiстра економiки та з питань європейської iнтеграцiї України у зв'язках з Верховною Радою України Вощевського В. М. та першого заступника Голови Державної митної служби України Iванюка М. М.

Виконуючий обов'язки Мiнiстра економiки та з питань європейської iнтеграцiї України В. М. Вощевський
В. о. Голови Державної митної служби України М. М. Каленський
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.