МIНIСТЕРСТВО КУЛЬТУРИ I МИСТЕЦТВ УКРАЇНИ
МIНIСТЕРСТВО ВНУТРIШНIХ СПРАВ УКРАЇНИ

Н А К А З

10.08.2004 N 517/885


Про оперативний обмiн iнформацiєю щодо культурних цiнностей, оголошених у нацiональний та мiжнародний розшук

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
24 листопада 2004 р. за N 1484/10083


     На виконання пункту 3 Протокольного рiшення засiдання Мiжвiдомчої ради з питань вивезення, увезення та повернення культурних цiнностей вiд 9 сiчня 2004 року наказуємо:

     1. Структурним пiдроздiлам Мiнiстерства внутрiшнiх справ України (Нацiональному центральному бюро Iнтерполу в Українi, Департаменту карного розшуку, Департаменту iнформацiйних технологiй) запровадити взаємообмiн iнформацiєю про оголошенi в нацiональний та мiжнародний розшук культурнi цiнностi з Державною службою контролю за перемiщеннями культурних цiнностей через державний кордон України.

     2. Обмiн iнформацiєю здiйснювати щомiсяця - до 10 числа мiсяця, наступного за звiтним, i надсилати її до Державної служби контролю за перемiщенням культурних цiнностей через державний кордон України Мiнiстерства культури i мистецтв України на магнiтних або магнiтооптичних носiях.

     3. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Мiнiстра внутрiшнiх справ України Гусарова С.М., першого заступника Мiнiстра культури i мистецтв України у зв'язках з Верховною Радою України Новохатька Л.М.

Мiнiстр культури i мистецтв України Ю.П.Богуцький
Мiнiстр внутрiшнiх справ України М.В.Бiлоконь
ПОГОДЖЕНО
В.о. Голови Державної прикордонної служби України П.А.Шишолiн
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.