ДЕРЖАВНИЙ КОМIТЕТ ФIНАНСОВОГО МОНIТОРИНГУ УКРАЇНИ
ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА АДМIНIСТРАЦIЯ УКРАЇНИ

НАКАЗ

11.05.2005 N 107/171


Про внесення змiн та доповнень до Порядку надання Держфiнмонiторингом ДПА України узагальнених матерiалiв щодо фiнансових операцiй, якi можуть бути пов'язанi з легалiзацiєю (вiдмиванням) доходiв, одержаних злочинним шляхом, та отримання iнформацiї про хiд їх опрацювання

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
23 травня 2005 р. за N 556/10836


     З метою реалiзацiї вимог статтi 13 Закону України "Про запобiгання та протидiю легалiзацiї (вiдмиванню) доходiв, одержаних злочинним шляхом" та вдосконалення порядку надання Державним комiтетом фiнансового монiторингу України Державнiй податковiй адмiнiстрацiї України узагальнених матерiалiв щодо фiнансових операцiй, якi можуть бути пов'язанi з легалiзацiєю (вiдмиванням) доходiв, одержаних злочинним шляхом, та отримання iнформацiї про хiд їх опрацювання, наказуємо:

     Унести такi змiни та доповнення до Порядку надання Держфiнмонiторингом ДПА України узагальнених матерiалiв щодо фiнансових операцiй, якi можуть бути пов'язанi з легалiзацiєю (вiдмиванням) доходiв, одержаних злочинним шляхом, та отримання iнформацiї про хiд їх опрацювання, затвердженого наказом Державного департаменту фiнансового монiторингу Мiнiстерства фiнансiв України, Державної податкової адмiнiстрацiї України вiд 12.08.2003 N 94/387 та зареєстрованого у Мiнiстерствi юстицiї України 27.08.2003 за N 740/8061 (далi - Порядок):

     1. Доповнити Порядок пiсля пункту 1 пунктом 2, виклавши його в такiй редакцiї:

     "2. Узагальненi матерiали - опис фiнансових операцiй, якi можуть бути пов'язанi з легалiзацiєю (вiдмиванням) доходiв, одержаних злочинним шляхом, та/або фiнансуванням тероризму, iз зазначенням пiдстав уважати, що такi операцiї можуть бути пов'язанi з легалiзацiєю (вiдмиванням) доходiв або фiнансуванням тероризму".

     У зв'язку з цим пункти 2-14 Порядку вважати вiдповiдно пунктами 3-15.

     2. Абзац третiй пункту 5 Порядку викласти у новiй редакцiї:

     "Матерiали та, за наявностi, додатки до них надаються на паперових носiях та/або в електронному виглядi разом iз вiдповiдним супровiдним листом за пiдписом Голови або заступника Голови Держфiнмонiторингу України".

     3. За всiм текстом Порядку слово "Держфiнмонiторинг" у всiх вiдмiнках, замiнити словами "Держфiнмонiторинг України" у вiдповiдних вiдмiнках.

     4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Держфiнмонiторингу України Кiрсанова В.М. та першого заступника Голови ДПА України Катеринчука М.Д.

Голова Державного комiтету фiнансового монiторингу України С.Г.Гуржiй
Голова Державної податкової адмiнiстрацiї України О.I.Кiрєєв
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.