ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

31.10.05 N 11/4-18/13657-ЕП

 

Начальникам регiональних митниць
Начальникам митниць


Про включення товарiв, що мiстять об'єкти iнтелектуальної власностi, до реєстру Держмитслужби

     Повiдомляємо, що до реєстру товарiв, що мiстять об'єкти iнтелектуальної власностi, який складається Держмитслужбою, включено три нових товари. Дата реєстрацiї товарiв - 25.10.05р., номери у реєстрi - 91, 92 та 93.

     Звертаємо увагу посадових осiб митних органiв, якi вiдповiдають за здiйснення контролю за перемiщенням товарiв, що мiстять об'єкти iнтелектуальної власностi, що повна iнформацiя про зареєстрованi товари, правовласника, можливi шляхи поставок контрафактних товарiв знаходиться у програмно-iнформацiйному комплексi Єдиної автоматизованої iнформацiйної системи митних органiв України "Реєстрацiя та перемiщення через митний кордон України товарiв, що мiстять об'єкти iнтелектуальної власностi".

     Прошу забезпечити контроль за перемiщенням зареєстрованих товарiв у встановлений термiн та вiдповiдно до Митного кодексу України та Положення про порядок реєстрацiї та перемiщення через митний кордон України товарiв, що мiстять об'єкти iнтелектуальної власностi, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 28.04.01 N 412.

Заступник Голови Служби О.П.Шейко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.