МIНIСТЕРСТВО ФIНАНСIВ УКРАЇНИ
ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ
Київ

01.11.2005 N 746/1056


Про визнання такими, що втратили чиннiсть, деяких спiльних наказiв Мiнiстерства фiнансiв України та Державної митної служби України

     З метою приведення нормативних актiв у вiдповiднiсть до законодавства України наказуємо:

     1. Уважати такими, що втратили чиннiсть, наказ Мiнiстерства фiнансiв України та Державної митної служби України вiд 01.02.2001 N 58/44 "Про затвердження Порядку перерахування податкiв та зборiв (обов'язкових платежiв), якi справляються митними органами та включаються до розрахунку дотацiй вирiвнювання, до Державного бюджету України" та наказ Мiнiстерства фiнансiв України та Державної митної служби України вiд 13.02.2002 N 98/95 "Про затвердження Порядку перерахування митних платежiв та iнших податкiв i зборiв, контроль за справлянням яких здiйснюється митними органами та включаються до розрахунку дотацiй вирiвнювання АР Крим, обласним та Севастопольському мiському бюджетам, до Державного бюджету України".

     2. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Державного казначейства України О.О.Чечулiну та заступника Голово Державної митної служби України О.П.Шейка.

Мiнiстр фiнансiв України В.М.Пинзеник
Голова Державної митної служби України О.Б.Єгоров
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.