ДЕРЖАВНИЙ КОМIТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ТЕХНIЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛIТИКИ

НАКАЗ

03.03.2006 N 66


Про внесення змiн до наказу Держстандарту України вiд 01.11.2001 N 534 "Про затвердження Порядку ведення державного реєстру уповноважених органiв iз сертифiкацiї та Порядку подання уповноваженими органами iз сертифiкацiї iнформацiї про виданi сертифiкати вiдповiдностi та свiдоцтва визнання вiдповiдностi до державного реєстру сертифiкатiв вiдповiдностi та свiдоцтв про визнання"

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
23 березня 2006 р. за N 322/12196


     Вiдповiдно до Законiв України "Про пiдтвердження вiдповiдностi" та "Про стандарти, технiчнi регламенти та процедури оцiнки вiдповiдностi" наказую:

     1. Унести до наказу Держстандарту України вiд 01.11.2001 N 534 "Про затвердження Порядку ведення державного реєстру уповноважених органiв iз сертифiкацiї та Порядку подання уповноваженими органами iз сертифiкацiї iнформацiї про виданi сертифiкати вiдповiдностi та свiдоцтва визнання вiдповiдностi до державного реєстру сертифiкатiв вiдповiдностi та свiдоцтв про визнання", зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 18.04.2002 за N 375/6663 такi змiни:

     1.1. У текстi наказу та Порядкiв слова "уповноваженi органи iз сертифiкацiї", "Держстандарт" у всiх вiдмiнках та числах замiнити вiдповiдно словами "призначенi органи з оцiнки вiдповiдностi", "Держспоживстандарт" у вiдповiдних вiдмiнках та числах.

     1.2. У текстi Порядку ведення державного реєстру уповноважених органiв iз сертифiкацiї:

     у пунктi 1 слова "Мiнекономiки про надання повноважень органам iз сертифiкацiї" замiнити словами "Держспоживстандарту про призначення органiв з оцiнки вiдповiдностi";

     абзац перший пункту 3 викласти в такiй редакцiї:

     "3. Для занесення до Державного реєстру призначений орган з оцiнки вiдповiдностi протягом 10 робочих днiв з дня видачi Держспоживстандартом наказу про призначення надає до Державного реєстру копiї таких документiв";

     у пунктi 5 слова "другий - Мiнекономiки, третiй - залишається у Державному реєстрi у справi уповноваженого органу iз сертифiкацiї" замiнити словами "другий - Державному реєстру, третiй - залишається у Держспоживстандартi";

     у пунктi 6 слово "Мiнекономiки" виключити i слова "орган iз сертифiкацiї" замiнити словами "орган з оцiнки вiдповiдностi";

     додаток до п.6 Порядку викласти в редакцiї, що додається.

     2. Департаменту технiчного регулювання (Баб'як О.М.) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України в установленому порядку.

     3. Державному пiдприємству "Український науково-дослiдний i навчальний центр проблем стандартизацiї, сертифiкацiї та якостi" (Фiлiпчук Г.Г.) пiсля державної реєстрацiї цього наказу в Мiнiстерствi юстицiї України забезпечити його публiкацiю.

     4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Вiвчарика В.П.

Голова М.Негрич

 

Додаток
до п.6 Порядку ведення державного реєстру уповноважених органiв iз сертифiкацiї

ДЕРЖСПОЖИВСТАНДАРТ УКРАЇНИ

ДЕРЖАВНИЙ РЕЄСТР ПРИЗНАЧЕНИХ ОРГАНIВ З ОЦIНКИ ВIДПОВIДНОСТI

ПIДТВЕРДЖЕННЯ РЕЄСТРАЦIЇ ПРИЗНАЧЕНОГО ОРГАНУ З ОЦIНКИ ВIДПОВIДНОСТI

Державний комiтет України з питань технiчного регулювання та споживчої полiтики засвiдчує, що
  ,
(повна назва органу з оцiнки вiдповiдностi)
  ,   ,
(його адреса) (код за ЄДРПОУ)
наказом Держспоживстандарту вiд   N  
призначений органом з оцiнки вiдповiдностi на виконання дiяльностi з оцiнки вiдповiдностi вимогам технiчних регламентiв
 
(назви технiчних регламентiв, N та дата їх реєстрацiї)
 
 
зареєстрований у Державному реєстрi "___"___________200  р.
i йому присвоєно iдентифiкацiйний номер  
 
Голова Держспоживстандарту України
      
(пiдпис) (прiзвище, iнiцiали)

М.П.

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.