Документ скасований: Наказ Мiнкультури № 63 від 22.08.2011

МIНIСТЕРСТВО КУЛЬТУРИ I ТУРИЗМУ УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 18 травня 2006 року N 302


Про затвердження форми ведення Державного реєстру культурних цiнностей та зразка свiдоцтва про включення культурної цiнностi до Державного реєстру культурних цiнностей

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
6 червня 2006 р. за N 678/12552


     На виконання пунктiв 3, 7 Порядку створення i ведення Державного реєстру культурних цiнностей, операцiї з iмпорту яких звiльняються вiд обкладення податком на додану вартiсть, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 22 лютого 2006 року N 177, наказую:

     1. Затвердити:

     - форму ведення Державного реєстру культурних цiнностей, операцiї з iмпорту яких звiльняються вiд обкладення податком на додану вартiсть (додаток 1);

     - зразок свiдоцтва про включення культурної цiнностi до Державного реєстру культурних цiнностей, операцiї з iмпорту яких звiльняються вiд обкладення податком на додану вартiсть (додаток 2).

     2. Державнiй службi контролю за перемiщенням культурних цiнностей через державний кордон України в п'ятиденний термiн пiсля пiдписання наказу зареєструвати його в Мiнiстерствi юстицiї України та довести до вiдома уповноважених Державної служби контролю за перемiщенням культурних цiнностей через державний кордон України, Державної митної служби України.

     3. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Державної служби контролю за перемiщенням культурних цiнностей через державний кордон України С. М. Шкляр.

Мiнiстр I. Д. Лiховий

 

Додаток 1
до наказу Мiнiстерства культури i туризму України
вiд 18 травня 2006 р. N 302

Форма ведення Державного реєстру культурних цiнностей, операцiї з iмпорту яких звiльняються вiд обкладення податком на додану вартiсть

N з/п Iнформацiя про юридичну або фiзичну особу, яка пропонує включити культурнi цiнностi до Державного реєстру культурних цiнностей, операцiї з iмпорту яких звiльняються вiд обкладення податком на додану вартiсть (для юридичних осiб - найменування, код згiдно з ЄДРПОУ; для фiзичних осiб - прiзвище, iм'я, по батьковi, iдентифiкацiйний номер згiдно з Державним реєстром фiзичних осiб - платникiв податкiв та iнших обов'язкових платежiв)  
Вiдомостi про культурнi цiнностi  
назва  
автор або виробник  
час i мiсце створення  
матерiал i технiка виконання  
розмiр (вага)  
особливостi  
 
Заступник Голови Державної служби контролю за перемiщенням культурних цiнностей через державний кордон України
П. М. Бiлаш

 

Додаток 2
до наказу Мiнiстерства культури i туризму
вiд 18 травня 2006 р. N 302
Зразок

Державний Герб України

Державна служба контролю за перемiщенням культурних цiнностей через державний кордон України

СВIДОЦТВО N ________
про включення культурної цiнностi до Державного реєстру культурних цiнностей, операцiї з iмпорту яких звiльняються вiд обкладення податком на додану вартiсть

1. Заявник (для юридичних осiб - найменування, код згiдно з ЄДРПОУ; для фiзичних осiб - прiзвище, iм'я, по батьковi, iдентифiкацiйний номер згiдно з Державним реєстром фiзичних осiб - платникiв податкiв та iнших обов'язкових платежiв)

 
 
 
 
 

2. Вiдомостi про культурну цiннiсть (назва, автор або виробник, час i мiсце створення, матерiал i технiка виконання, розмiр (вага), особливостi)

 
 
 
 
 
 
 
3. Пiдстава: висновок державної експертизи
Видано в м. __________________ N __________ "___" ____________ 200_ р.
М. П.    
(пiдпис) (розшифрування)
 
Заступник Голови Державної служби контролю за перемiщенням культурних цiнностей через державний кордон України
П. М. Бiлаш
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.