КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 24 червня 2006 р. N 878


Про надання гуманiтарної допомоги Киргизькiй Республiцi

     На виконання Указу Президента України вiд 21 березня 2006 р. N 249 "Про надання гуманiтарної допомоги Киргизькiй Республiцi" Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Видiлити Мiнiстерству з питань надзвичайних ситуацiй та у справах захисту населення вiд наслiдкiв Чорнобильської катастрофи 2092500 гривень для надання гуманiтарної допомоги Киргизькiй Республiцi у зв'язку з надзвичайною ситуацiєю, що склалася внаслiдок iнтенсивних опадiв у перiод з 26 по 29 сiчня 2006 року.

     Мiнiстерству фiнансiв здiйснити зазначенi видатки за рахунок резервного фонду державного бюджету.

     2. Мiнiстерству з питань надзвичайних ситуацiй та у справах захисту населення вiд наслiдкiв Чорнобильської катастрофи:

     узгодити у тижневий строк з Мiнiстерством фiнансiв та Мiнiстерством економiки перелiк витрат, пов'язаних з наданням гуманiтарної допомоги;

     забезпечити закупiвлю, вiдправлення i супроводження до мiсця призначення та передачу отримувачам вантажу гуманiтарної допомоги.

     3. Мiнiстерству закордонних справ i Мiнiстерству з питань надзвичайних ситуацiй та у справах захисту населення вiд наслiдкiв Чорнобильської катастрофи узгодити з вiдповiдними органами Киргизької Республiки питання доставки вантажу гуманiтарної допомоги.

     4. Державнiй митнiй службi забезпечити оперативне митне оформлення вантажу гуманiтарної допомоги, а Адмiнiстрацiї Державної прикордонної служби - першочергове здiйснення контролю пiд час перетинання державного кордону України.

     5. Мiнiстерству з питань надзвичайних ситуацiй та у справах захисту населення вiд наслiдкiв Чорнобильської катастрофи подати до кiнця поточного року Мiнiстерству економiки, Мiнiстерству фiнансiв i Державному казначейству звiт про використання коштiв, видiлених вiдповiдно до цiєї постанови.

Прем'єр-мiнiстр України Ю.ЄХАНУРОВ

Iнд. 26

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.