КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 30 серпня 2006 р. N 1255


Про надання гуманiтарної допомоги Лiванськiй Республiцi

     На виконання Указу Президента України вiд 3 серпня 2006 р. N 669 "Про надання гуманiтарної допомоги Лiванськiй Республiцi" Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Видiлити Мiнiстерству з питань надзвичайних ситуацiй та у справах захисту населення вiд наслiдкiв Чорнобильської катастрофи 1065,34 тис. гривень для надання гуманiтарної допомоги Лiванськiй Республiцi.

     Мiнiстерству фiнансiв здiйснити зазначенi видатки за рахунок резервного фонду державного бюджету.

     2. Мiнiстерству з питань надзвичайних ситуацiй та у справах захисту населення вiд наслiдкiв Чорнобильської катастрофи:

     узгодити у тижневий строк з Мiнiстерством фiнансiв та Мiнiстерством економiки перелiк витрат, пов'язаних з наданням гуманiтарної допомоги Лiванськiй Республiцi;

     забезпечити закупiвлю, вiдправлення, доставку та передачу вантажугуманiтарної допомоги.

     3. Мiнiстерству закордонних справ i Мiнiстерству з питань надзвичайних ситуацiй та у справах захисту населення вiд наслiдкiв Чорнобильської катастрофи узгодити з вiдповiдними органами Лiванської Республiки питання доставки вантажу гуманiтарної допомоги.

     4. Державнiй митнiй службi забезпечити оперативне митне оформлення вантажу гуманiтарної допомоги, а Адмiнiстрацiї Державної прикордонної служби - першочергове здiйснення контролю пiд час перетинання державного кордону.

     5. Мiнiстерству з питань надзвичайних ситуацiй та у справах захисту населення вiд наслiдкiв Чорнобильської катастрофи подати до кiнця поточного року Мiнiстерству економiки, Мiнiстерству фiнансiв i Державному казначейству звiт про використання коштiв, видiлених вiдповiдно до цiєї постанови.

Перший вiце-прем'єр-мiнiстр України М.АЗАРОВ

Iнд. 26

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.