ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ

вiд 14.12.2006 р. N 1263


Про внесення доповнень до наказу КРМ вiд 04.02.2004 р. N 125

     З метою впорядкування та прискорення митного оформлення товарiв, що перемiщуються у мiжнародних експрес-вiдправленнях, наказую:

     1. Внести доповнення до Технологiї митного контролю та митного оформлення мiжнародних експрес-вiдправлень у вiддiлi митного оформлення мiжнародних експрес-вiдправлень Київської регiональної митницi:

     1.1. Абзац 2 п. 5.7 доповнити наступним змiстом:

     Митне оформлення товарiв, якi надходять на адресу дипломатичних представництв iноземних держав, мiжнародних органiзацiй та їх спiвробiтникiв, здiйснюється у вiддiлi митного оформлення дипломатичних представництв та виставок (далi - ВМОДПтаВ).

     За рiшенням керiвництва ВМОДПтаВ, при умовi надання пiльг, передбачених Митним кодексом України, оформлення проводиться без перемiщення зазначених вантажiв в ЗМК ВМОДПтаВ. Видача вантажiв iз мiсця зберiгання мiжнародних експрес-вiдправлень здiйснюється на пiдставi ксерокопiї оформленої ВМД або iнших документiв (лист, заява, iнше) при необхiдностi. Копiя документа має бути перекреслена з обов'язковим надписом "Дiйсна лише для видачi вантажу iз мiсця зберiгання мiжнародних експрес-вiдправлень у ВМОМЕВ" та завiрена ОНП уповноваженої особи ВМОДПтаВ.

     2. Начальникам ВМОМЕВ та ВМОДПтаВ провести iз пiдпорядкованим iнспекторським складом заняття по вивченню вище зазначених змiн до Технологiї.

     3. Начальнику загального вiддiлу Балковiй Н. В. довести наказ до пiдроздiлiв митного оформлення.

     4. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника начальника Київської регiональної митницi Ольховика О. М.

Начальник Київської регiональної митницi А. В. Макаренко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.