Документ скасований: Наказ Мінфіну № 254/132/59 від 17.02.2017

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
МIНIСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
МIНIСТЕРСТВО ТРАНСПОРТУ ТА ЗВ'ЯЗКУ УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 12 грудня 2006 року N 1110/484/1146


Про затвердження Iнструкцiї про здiйснення митного контролю за перемiщенням електроенергiї через митний кордон України

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
10 сiчня 2007 р. за N 7/13274


     На виконання статей 148, 187 Митного кодексу України та постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 10.12.2003 N 1909 "Про митний контроль i митне оформлення електроенергiї, що перемiщується через митний кордон України" та з метою захисту економiчних iнтересiв України, удосконалення механiзму митного контролю за перемiщенням електроенергiї через митний кордон України наказуємо:

     1. Затвердити Iнструкцiю про здiйснення митного контролю за перемiщенням електроенергiї через митний кордон України (далi - Iнструкцiя), що додається.

     2. Департаменту декларування та митних режимiв (Науменко В. П.) i Юридичному департаменту (Небрат Л. М.) Держмитслужби України забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України.

     3. Визнати таким, що втратив чиннiсть, наказ Держмитслужби України та Мiнпаливенерго України вiд 12.07.2002 N 371/413 "Про затвердження Iнструкцiї про порядок здiйснення митного контролю за перемiщенням електроенергiї через митний кордон України", зареєстрований у Мiнiстерствi юстицiї України 26.07.2002 за N 612/6900.

     4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Державної митної служби України Черкасського Р. А., заступника Мiнiстра палива та енергетики України Шеберстова О. М. i першого заступника Мiнiстра транспорту та зв'язку України Корнiєнка В. В.

Голова Державної митної служби України О. Б. Єгоров
Мiнiстр палива та енергетики України Ю. А. Бойко
Мiнiстр транспорту та зв'язку України М. М. Рудьковський
ПОГОДЖЕНО:
Перший заступник Мiнiстра фiнансiв України В. А. Копилов
Голова Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва А. В. Дашкевич

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом Державної митної служби України, Мiнiстерства палива та енергетики України, Мiнiстерства транспорту та зв'язку України
вiд 12 грудня 2006 р. N 1110/484/1146
Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
10 сiчня 2007 р. за N 7/13274

IНСТРУКЦIЯ
про здiйснення митного контролю за перемiщенням електроенергiї через митний кордон України

1. Загальнi положення

     1.1. Ця Iнструкцiя визначає порядок здiйснення митними органами окремих заходiв в межах митного контролю за перемiщенням електроенергiї через митний кордон України.

     1.2. Дiя Iнструкцiї поширюється на:

     пiдприємства та органiзацiї незалежно вiд форм власностi, визначенi в Перелiку пунктiв, у яких здiйснюється митний контроль за перемiщенням електроенергiї через митний кордон України, затвердженому постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 10.12.2003 N 1909 (далi - електрооб'єкти);

     митнi органи України, у зонi дiяльностi яких розташовано зазначенi електрооб'єкти.

     1.3. Перелiки електричних мереж, якими електроенергiя перемiщується через митний кордон України, доводяться до митних органiв Енергетичною регiональною митницею пiсля погодження з Мiнiстерством палива та енергетики України або Мiнiстерством транспорту та зв'язку України.

     Енергетична регiональна митниця доводить до електрооб'єктiв, на яких здiйснюється митний контроль за перемiщенням електроенергiї через митний кордон України, iнформацiю щодо посадових осiб митних органiв, на яких покладено здiйснення функцiй митного контролю.

     1.4. Посадовi особи митних органiв, у зонi дiяльностi яких розташовано електрооб'єкти (далi - митнi органи), при здiйсненнi митного контролю за перемiщенням електроенергiї через митний кордон України керуються законодавчими актами України, Правилами технiки безпеки при експлуатацiї контактної мережi електрифiкованих залiзниць i пристроїв електропостачання автоблокування, затвердженими постановою Президiї Центрального комiтету профспiлки робiтникiв залiзничного транспорту та транспортного будiвництва вiд 30.04.87 N 3.20 i Мiнiстерством шляхiв сполучення СРСР вiд 20.02.87, Правилами безпечної експлуатацiї електроустановок, затвердженими наказом Державного комiтету України по нагляду за охороною працi вiд 06.10.97 N 257, зареєстрованими в Мiнiстерствi юстицiї України 13.01.98 за N 11/2451, а також цiєю Iнструкцiєю та iншими нормативно-правовими актами України.

     1.5. Посадовi особи митних органiв, на яких покладено здiйснення функцiй митного контролю, зобов'язанi пройти вiдповiдне навчання, скласти iспит на знання Правил технiки безпеки при експлуатацiї контактної мережi електрифiкованих залiзниць i пристроїв електропостачання автоблокування, затверджених постановою Президiї Центрального комiтету профспiлки робiтникiв залiзничного транспорту та транспортного будiвництва вiд 30.04.87 N 3.20 i Мiнiстерством шляхiв сполучення СРСР вiд 20.02.87, Правил безпечної експлуатацiї електроустановок, затверджених наказом Державного комiтету України по нагляду за охороною працi вiд 06.10.97 N 257, зареєстрованими в Мiнiстерствi юстицiї України 13.01.98 за N 11/2451, за результатами якого їм має бути присвоєно III (II) квалiфiкацiйну групу й видано посвiдчення, у разi виконання контрольних функцiй безпосередньо на електрооб'єктах - пройти iнструктаж з технiки безпеки, про що повинен бути вчинений запис у вiдповiдному журналi.

     1.6. Накладення пломб митних органiв на лiчильники електроенергiї (основнi, дублюючi, на обхiдних вимикачах або на шинороз'єднувальних вимикачах), яка перемiщується через митний кордон України, здiйснюється посадовими особами митних органiв.

     1.7. При здiйсненнi митного контролю за перемiщенням електроенергiї через митний кордон України мiждержавними електричними лiнiями (далi - МЕЛ) i лiнiями електричних мереж залiзницi (далi - ЛЕМЗ), що пролягають повнiстю або частково територiями сумiжних держав, використовуються офiцiйнi данi, що надаються вповноваженим органом сумiжної держави, якщо лiчильники електроенергiї розмiщенi на територiї цiєї держави.

2. Документальне оформлення результатiв митного контролю

     2.1. Посадовими особами митних органiв здiйснюються:

     митний контроль за перемiщенням електроенергiї через митний кордон України;

     спiльно з вiдповiдальними особами електрооб'єктiв реєстрацiя показань атестованих й опломбованих лiчильникiв електроенергiї.

     2.2. Посадова особа митного органу, здiйснюючи митний контроль на електрооб'єктi, зобов'язана:

     першого числа мiсяця, наступного за звiтним, завiрити показання лiчильникiв електроенергiї, знятi вiдповiдальними особами електрооб'єкта останнього дня звiтного мiсяця та зареєстрованi в журналах показань лiчильникiв електроенергiї або добовiй диспетчерськiй вiдомостi, якi ведуться на електрооб'єктах. При цьому ця посадова особа розписується в журналах або добовiй диспетчерськiй вiдомостi, проставляє вiдмiтку "Перевiрено" i вiдбиток особистої номерної печатки (далi - ОНП);

     при кожному iншому звiряннi показань лiчильникiв iз записами в журналах показань лiчильникiв електроенергiї завiрити цi записи своїм пiдписом i вiдбитком ОНП;

     брати участь у спiльних з вiдповiдальними особами електрооб'єкта перевiрках лiчильникiв електроенергiї згiдно з його рiчними графiками перевiрок;

     узяти участь у складеннi акта про реєстрацiю показань лiчильникiв електроенергiї, яка перемiщується через митний кордон України (форму акта наведено в додатку 1 до цiєї Iнструкцiї);

     зареєструвати акт про реєстрацiю показань лiчильникiв електроенергiї, яка перемiщується через митний кордон України, у журналi реєстрацiї таких актiв (форму журналу наведено в додатку 2 до цiєї Iнструкцiї), який ведеться в митному органi;

     у разi прийняття МЕЛ i ЛЕМЗ пiд "охоронну напругу" вчинити запис "охоронна напруга" в графi "Примiтка" акта про реєстрацiю показань лiчильникiв електроенергiї, яка перемiщується через митний кордон України, журналу реєстрацiї актiв про реєстрацiю показань лiчильникiв електроенергiї, яка перемiщується через митний кордон України, й акта про обсяги електроенергiї, перемiщеної через митний кордон України (форму акта наведено в додатку 3 до цiєї Iнструкцiї).

     2.3. Час реєстрацiї показань лiчильникiв електроенергiї визначається вiдповiдно до укладених договорiв.

     2.4. Обсяги електроенергiї, зареєстрованi лiчильниками на МЕЛ i ЛЕМЗ, якi перебувають пiд "охоронною напругою", не враховуються за актом про обсяги електроенергiї, перемiщеної через митний кордон України, як обсяги електроенергiї, перемiщеної через митний кордон України.

     2.5. Акт про реєстрацiю показань лiчильникiв електроенергiї, яка перемiщується через митний кордон України, складається в 3 примiрниках. Посадова особа митного органу завiряє кожен з примiрникiв цього акта своїм пiдписом i вiдбитком ОНП. Перший примiрник такого акта зберiгається на електрооб'єктi або, якщо на цьому електрооб'єктi не присутнiй постiйно черговий персонал, у вiдповiдному пiдроздiлi енергетичної системи чи служби електропостачання залiзницi, якому електрооб'єкт пiдпорядковано. Iншi примiрники акта передаються:

     вiдповiднiй енергетичнiй системi (далi - ЕС) або службi електропостачання залiзницi (далi - служба Е);

     митному органу.

     2.6. Посадова особа митного органу передає не пiзнiше 2-го числа мiсяця, наступного за звiтним, примiрник акта про реєстрацiю показань лiчильникiв електроенергiї, яка перемiщується через митний кордон України, митному органу, у зонi дiяльностi якого розташовано вiдповiдну ЕС або службу Е.

     Персонал електрооб'єкта не пiзнiше 2-го числа мiсяця, наступного за звiтним, передає до вiдповiдної ЕС або служби Е один примiрник акта про реєстрацiю показань лiчильникiв електроенергiї, яка перемiщується через митний кордон України.

     2.7. Митний орган оформлює не пiзнiше 5-го числа мiсяця, наступного за звiтним, спiльно з вiдповiдною ЕС або не пiзнiше 12-го числа мiсяця, наступного за звiтним, спiльно зi службою Е акт про обсяги електроенергiї, перемiщеної через митний кордон України (форму акта наведено в додатку 3 до цiєї Iнструкцiї), у 3 примiрниках, якi передаються:

     вiдповiднiй ЕС або службi Е;

     митному органу;

     Енергетичнiй регiональнiй митницi.

     Цей акт оформлюється за напрямками перетокiв електроенергiї, перемiщеної МЕЛ i ЛЕМЗ на пiдставi вiдповiдних договорiв.

     Акт про обсяги електроенергiї, перемiщеної через митний кордон України, складається за показаннями основних лiчильникiв електроенергiї, а в разi переключення МЕЛ i ЛЕМЗ на роботу через обхiднi або шинороз'єднувальнi вимикачi - за показаннями лiчильникiв електроенергiї, що встановленi на цих вимикачах.

     При порушеннi режиму роботи основних лiчильникiв електроенергiї зазначений акт складається за показаннями дублюючих лiчильникiв електроенергiї або з використанням офiцiйних даних, що надаються вповноваженим органом сумiжної держави в порядку, визначеному укладеними договорами.

     2.8. На електрооб'єктах, де встановлено автоматизованi системи облiку електроенергiї, контроль за її перемiщенням через митний кордон України може здiйснюватися на основi показань цих систем. Облiковi данi з таких електрооб'єктiв митнi органи отримують вiд ЕС або служб Е.

     2.9. У разi вiдключення МЕЛ i ЛЕМЗ сумiжною державою або за наявностi струмороздiлу на кордонi з такою державою обсяг електроенергiї на вiдпайках МЕЛ i ЛЕМЗ уважається внутрiшнiм перетоком електроенергiї та не враховується в загальному обсязi мiждержавних перетокiв електроенергiї.

     У графi "Примiтка" акта про реєстрацiю показань лiчильникiв електроенергiї, яка перемiщується через митний кордон України, журналу реєстрацiї актiв про реєстрацiю показань лiчильникiв електроенергiї, яка перемiщується через митний кордон України, i акта про обсяги електроенергiї, перемiщеної через митний кордон України, учиняється запис "Внутрiшнiй перетiк".

     Облiк електроенергiї, що перемiщується через митний кордон України, здiйснюється з вiдрахунку показань лiчильникiв електроенергiї, зафiксованих на момент вiдключення МЕЛ або ЛЕМЗ, або з моменту включення такої лiнiї на паралельну роботу, якщо на лiнiї був струмороздiл на кордонi. У разi змiни режиму роботи лiнiї iнформацiя про стан лiнiї, а також показання лiчильникiв, зафiксованi на цей момент, надаються ЕС або службою Е митному органу, у зонi дiяльностi якого розташовано електрооб'єкт.

     При переходi МЕЛ або ЛЕМЗ вiд звичайної схеми живлення на живлення через обхiднi вимикачi або шинороз'єднувальнi вимикачi в актi про реєстрацiю показань лiчильникiв електроенергiї та журналi реєстрацiї актiв про реєстрацiю показань лiчильникiв електроенергiї фiксується час такого переходу, початковi показання лiчильника електроенергiї на обхiдному або шинороз'єднувальному вимикачi та кiнцевi показання основного лiчильника електроенергiї МЕЛ або ЛЕМЗ.

     При вiдновленнi звичайної схеми живлення МЕЛ або ЛЕМЗ в актi про реєстрацiю показань лiчильникiв електроенергiї та журналi реєстрацiї актiв про реєстрацiю показань лiчильникiв електроенергiї фiксується час такого переходу, кiнцевi показання лiчильника електроенергiї на обхiдному або шинороз'єднувальному вимикачi та початковi показання основного лiчильника електроенергiї МЕЛ або ЛЕМЗ.

3. Передання й оброблення iнформацiї

     3.1. Iнформацiю, зазначену в актах про реєстрацiю показань лiчильникiв електроенергiї, яка перемiщується через митний кордон України, митний орган передає засобами електронного зв'язку в строк, що не перевищує 2 дiб з дати складення цих актiв, митному органу, у зонi дiяльностi якого розташовано вiдповiдну ЕС або службу Е. Оригiнальнi примiрники цих актiв пересилаються поштою.

     3.2. Акти про реєстрацiю показань лiчильникiв електроенергiї, яка перемiщується через митний кордон України, надсилаються Державною митною службою України Мiнiстерству палива та енергетики України i/або Мiнiстерству транспорту та зв'язку України.

     3.3. Митнi органи та пiдроздiли Енергетичної регiональної митницi передають акти про обсяги електроенергiї, перемiщеної через митний кордон України, Енергетичнiй регiональнiй митницi засобами електронного зв'язку. Оригiнальнi примiрники цих актiв пересилаються поштою.

     3.4. Пiсля отримання Енергетичною регiональною митницею актiв про обсяги електроенергiї, перемiщеної через митний кордон України, iнформацiя узагальнюється й проводиться перевiрка вiдповiдностi обсягiв перемiщеної електроенергiї заявленим суб'єктами зовнiшньоекономiчної дiяльностi України обсягам електроенергiї, документально оформленої митними органами.

4. Накладення, зняття чи замiна митних забезпечень

     4.1. Пломби митного органу накладаються на лiчильники електроенергiї в присутностi вiдповiдальних осiб ЕС, служби Е й електрооб'єкта.

     Митнi забезпечення можуть бути замiненi посадовими особами тiльки тих митних органiв, посадовi особи яких їх наклали.

     4.2. Перед накладенням, зняттям чи замiною пломб митного органу вiдповiдальнi особи електрооб'єкта здiйснюють пiдготовку мiсця пломбування вiдповiдно до Правил безпечної експлуатацiї електроустановок, затверджених наказом Державного комiтету України по нагляду за охороною працi вiд 06.10.97 N 257, зареєстрованих в Мiнiстерствi юстицiї України 13.01.98 за N 11/2451.

     4.3. Посадова особа митного органу накладає пломби митного органу, пiсля чого оформлює в 3 примiрниках акт про накладення пломб митного органу на лiчильники електроенергiї (форму акта наведено в додатку 4 до цiєї Iнструкцiї). Перший примiрник такого акта зберiгається в митному органi, посадова особа якого наклала цi пломби; другий - на електрооб'єктi або у вiдповiдному пiдроздiлi ЕС чи служби Е, якому електрооб'єкт пiдпорядковано, якщо на цьому електрооб'єктi не присутнiй постiйно черговий персонал; третiй - передається до вiдповiдної ЕС або служби Е.

     4.4. У разi необхiдностi замiнити лiчильники електроенергiї, здiйснити їх перевiрку або iншi роботи, проведення яких потребує порушення цiлостi пломб митного органу, вiдповiдальнi особи ЕС чи служби Е за тиждень до цього повiдомляють митний орган, у зонi дiяльностi якого розташована ця ЕС або служба Е, про проведення таких робiт iз зазначенням дати їх початку й закiнчення.

     У разi неприбуття посадової особи митного органу в зазначений строк або надання митним органом письмової згоди на проведення робiт за вiдсутностi посадової особи митного органу фахiвцi електрооб'єкта можуть самостiйно зняти митне забезпечення й проводити потрiбнi роботи.

     Пiсля закiнчення робiт посадова особа митного органу проводить накладення пломб митного органу в порядку, визначеному в пунктах 4.1, 4.2 i 4.3 цiєї Iнструкцiї.

     4.5. У разi виходу з ладу лiчильникiв електроенергiї або iншого обладнання на електрооб'єктi вiдповiдальна особа ЕС або служби Е термiново повiдомляє митний орган про необхiднiсть зняття з них пломб митного органу. Митний орган забезпечує прибуття посадової особи в строк, узгоджений з ЕС або службою Е. У разi неприбуття посадової особи митного органу в зазначений строк або надання митним органом письмової згоди на виконання робiт за вiдсутностi посадової особи митного органу фахiвцi ЕС або служби Е виконують цi роботи самостiйно.

     У разi виникнення аварiї на лiчильниках електроенергiї або на iншому обладнаннi електрооб'єкта вiдповiдальна особа електрооб'єкта може самостiйно зняти пломби митного органу, про що повинна невiдкладно повiдомити митний орган наявними засобами зв'язку й у письмовiй формi.

     4.6. Зняття пломб митного органу посадовою особою митного органу здiйснюється в присутностi вiдповiдальних осiб ЕС або служби Е та електрооб'єкта з оформленням акта про зняття пломб митного органу в 3 примiрниках (форму акта наведено в додатку 5 до цiєї Iнструкцiї). Перший примiрник такого акта зберiгається в митному органi; другий - на електрооб'єктi або у вiдповiдному пiдроздiлi ЕС чи служби Е, якому електрооб'єкт пiдпорядковано, якщо на цьому електрооб'єктi не присутнiй постiйно черговий персонал; третiй - у вiдповiднiй ЕС або службi Е.

5. Прикiнцеве положення

     Посадовi особи митних органiв i вiдповiдальнi особи ЕС, служб Е i електрооб'єктiв у межах своєї компетенцiї несуть вiдповiдальнiсть за невиконання вимог цiєї Iнструкцiї.

Заступник директора Департаменту декларування та митних режимiв Держмитслужби України I. М. Муратов
Директор Департаменту з питань євроiнтеграцiї та мiжнародного спiвробiтництва Мiнпаливенерго України С. М. Герман
Начальник Головного управлiння електрифiкацiї та електропостачання Укрзалiзницi I. В. Малишко

 

Додаток 1
до Iнструкцiї про здiйснення митного контролю за перемiщенням електроенергiї через митний кордон України
Форма

АКТ N
про реєстрацiю показань лiчильникiв електроенергiї, яка перемiщується через митний кордон України

"___" ____________ 200_ р.

Ми, комiсiя в складi
вiдповiдальної особи електрооб'єкта   ,
(посада, прiзвище, iнiцiали)
посадової особи митного органу   ,
(посада, прiзвище, iнiцiали)
склали цей акт про те, що за станом на ___ ____________ 200_ р. зареєстровано такi показання
лiчильникiв на електрооб'єктi   :
(назва електрооб'єкта)
N з/п Назва лiнiї Номер лiчильника Напрямок перетоку Показання лiчильника Рiзниця показань лiчильника Коефiцiєнт лiчильника Кiлькiсть електроенергiї, облiкованої лiчильником, тис. кВт/год. Примiтка
на 00 год. 1-го числа звiтного мiсяця на 24 год. останнього числа звiтного мiсяця
      вiддача            
      прийом            
Вiдповiдальна особа електрооб'єкта  
(пiдпис, iнiцiали, прiзвище)
Посадова особа митного органу  
(пiдпис, ОНП, iнiцiали, прiзвище)

 

Додаток 2
до Iнструкцiї про здiйснення митного контролю за перемiщенням електроенергiї через митний кордон України
Форма

Журнал
реєстрацiї актiв про реєстрацiю показань лiчильникiв електроенергiї, яка перемiщується через митний кордон України

N
з/п
Номер акта Дата пiдписання акта Назва лiнiї Посада, прiзвище, iм'я, по батьковi посадової особи митного органу, яка пiдписала акт Примiтка
           

 

Додаток 3
до Iнструкцiї про здiйснення митного контролю за перемiщенням електроенергiї через митний кордон України
Форма

АКТ N
про обсяги електроенергiї, перемiщеної через митний кордон України

________________________
(назва ЕС/служби Е)

"___" ____________ 200_ р.

Ми, комiсiя в складi
вiдповiдальної особи ЕС/служби Е   ,
(посада, прiзвище, iнiцiали)
посадової особи митного органу   ,
(посада, прiзвище, iнiцiали)
склали цей акт про те, що обсяги перемiщеної в   200    р. електроенергiї
(мiсяць)
через митний кордон України   мають такi значення:
(назва ЕС/служби Е)
N з/п Назва лiнiї Напрямок перетоку Обсяг електроенергiї, зареєстрованої митним органом,
тис. кВт/год.
Обсяг електроенергiї, перемiщеної через митний кордон України, тис. кВт/год. Примiтка
    вiддача      
    прийом      
Вiдповiдальна особа ЕС/служби Е  
(пiдпис, М. П., iнiцiали, прiзвище)
Посадова особа митного органу  
(пiдпис, ОНП, iнiцiали, прiзвище)

 

Додаток 4
до Iнструкцiї про здiйснення митного контролю за перемiщенням електроенергiї через митний кордон України
Форма

АКТ N
про накладення пломб митного органу на лiчильники електроенергiї

"___" ____________ 200_ р.

Нами,   ,
(посада, прiзвище, iнiцiали посадової особи митного органу)
  ,
(посада, прiзвище, iнiцiали вiдповiдальної особи електрооб'єкта)
  ,
(посада, прiзвище, iнiцiали вiдповiдальної особи ЕС/служби Е)
складено цей акт про те, що  
(число, мiсяць, рiк)
на   здiйснено накладення пломб митного органу
(назва електрооб'єкта)
на лiчильники електроенергiї:
N з/п Найменування пункту контролю Тип i клас точностi лiчильника Номер лiчильника Вiдтиск пломби митного органу Кiлькiсть пломб митного органу
           
Покази лiчильника на момент накладення пломб митного органу:
N
з/п
Номер лiчильника Показання лiчильника Примiтка
       
Вищезазначенi лiчильники перебувають пiд митним контролем   .
(назва митного органу)
Службовий телефон N _________ оперативного чергового   .
(назва митного органу)
     
(посада посадової особи митного органу) (пiдпис, ОНП) (iнiцiали, прiзвище)
     
(посада вiдповiдальної особи електрооб'єкта) (пiдпис) (iнiцiали, прiзвище)
     
(посада вiдповiдальної особи ЕС/служби Е) (пiдпис) (iнiцiали, прiзвище)

 

Додаток 5
до Iнструкцiї про здiйснення митного контролю за перемiщенням електроенергiї через митний кордон України
Форма

АКТ N
про зняття пломб митного органу

"___" ____________ 200_ р.

Нами,   ,
(посада, прiзвище, iнiцiали посадової особи митного органу)
  ,
(посада, прiзвище, iнiцiали вiдповiдальної особи електрооб'єкта)
  ,
(посада, прiзвище, iнiцiали вiдповiдальної особи ЕС/служби Е)
складено цей акт про те, що  
(число, мiсяць, рiк)
на   здiйснено зняття пломб митного органу з
(найменування електрооб'єкта)
лiчильникiв електроенергiї  
(тип, N лiчильника)
на пiдставi письмового повiдомлення  
(номер i дата)
  .
(найменування ЕС/служби Е)
Причина зняття пломб митного органу:  
  .
Показання лiчильникiв на момент зняття пломб митного органу:
N з/п Номер лiчильника Показання лiчильника Примiтка
       
     
(посада посадової особи митного органу) (пiдпис, ОНП) (iнiцiали, прiзвище)
     
(посада вiдповiдальної особи електрооб'єкта) (пiдпис) (iнiцiали, прiзвище)
     
(посада вiдповiдальної особи ЕС/служби Е) (пiдпис) (iнiцiали, прiзвище)
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.