ДЕРЖАВНА АДМIНIСТРАЦIЯ ЗАЛIЗНИЧНОГО ТРАНСПОРТУ УКРАЇНИ

ТЕЛЕГРАМА

вiд 28.08.2006 р. N 000441/ЦМ


     З метою спрощення процедури планування перевезень вантажiв в межах України та експортних призначенням у країни СНД та Балтiї в якостi експерименту з 01.09.2006 зобов'язую:

     1 Забезпечити виконання наказу N 305-Ц вiд 22.08.2006 р. щодо передачi функцiй планування вантажних перевезень на Головне управлiння перевезень та служб перевезень залiзниць.

     2 Перевезення вантажiв за основними планами здiйснювати згiдно з роздiлом III Статуту залiзниць та чинних правил.

     3 Позапланове навантаження в межах України, країн СНД, Литви, Латвiї та Естонiї (за винятком експортних перевезень через порти та сухопутнi прикордоннi переходи) виконувати за письмовою заявою вантажовiдправника, наданою на iм'я начальника станцiї вiдправлення, начальника Дирекцiї залiзничних перевезень або начальника залiзницi.

     3.1 За наявностi на станцiї рухомого складу, вiдсутностi заборони (конвенцiйної) i за умови обов'язкової сплати провiзних платежiв та належних зборiв, ДС дозволяє навантаження на залiзницi України, країн СНД та Балтiї (крiм морських та рiчкових портiв та прикордонних переходiв) у термiн, зазначений у заявi вiдправника, не очiкуючи дозволу дирекцiї залiзничних перевезень.

     3.2 В разi вiдсутностi на станцiї вiльного рухомого складу начальник станцiї узгоджує його пiдведення з ДН та визначає разом з вантажовiдправником термiни навантаження.

     3.3 За наявностi достатньої кiлькостi вантажу для органiзацiї маршруту узгоджує з вантажовiдправником термiни його вiдправки.

     3.4 Замовлення на перевезення однорiдного вантажу призначенням в один напрямок приймати укрупненими партiями однiєю заявкою.

     3.5 Облiкова картка оформляється на весь обсяг, що вказується вантажовласником в заявi з дня її подання.

     4 Начальникам залiзниць, дирекцiй залiзничних перевезень, станцiй проiнструктувати причетних працiвникiв, iнформувати вантажовiдправникiв, та експедиторiв.

     Попередити усiх причетних працiвникiв, що при виявленнi випадкiв тяганини, безпiдставних вiдмов, виннi будуть притягатися до вiдповiдальностi.

     5 Начальникам залiзниць, дирекцiй залiзничних перевезень завести облiк усiх проблемних питань та пропозицiй, якi виникнуть в ходi даного експерименту.

     Звiти щодо результатiв експерименту з пропозицiями надати ЦЗМ в термiн до 10.10.2006.

В. о. генерального директора Укрзалiзницi В. В. Козак
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.