ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

12.07.2007р. N 11/4-27/7099-ЕП

 

Начальникам регiональних митниць, митниць


Щодо змiн та доповнення до листа вiд 04.05.07 N 11/4-27/4574-ЕП

     Для використання в роботi повiдомляємо про змiни та доповнення до листа Держмитслужби України вiд 04.05.07 N 11/4-27/4574-ЕП щодо порядку дiй посадових осiб митних органiв пiд час митного оформлення товарiв, що ввозяться на митну територiю України, заявлена митна вартiсть яких нижче за встановлений Держзовнiшiнформом.

     I. Вимоги абзацу 2 пiдпункту б пункту 1.1 роздiлу 1 не застосовуються в разi надходження документально пiдтвердженої iнформацiї вiд податкових органiв щодо заниження бази оподаткування по iмпортованих товарам, що встановлено в результатi контрольно-перевiрочних заходiв.

     II. Роздiл 3 викласти в такiй редакцiї:

     "3. Здiйснення координацiї з органами державної служби ветеринарної медицини пiд час проведення митного оформлення товарiв, пiдконтрольних державнiй службi ветеринарної медицини.

     3.1. Вiдповiдними пiдроздiлами державної служби ветеринарної медицини пiд час проведення державного ветеринарно-санiтарного контролю та нагляду в пунктах пропуску на митному кордонi України iмпортованих товарiв, пiдконтрольних державнiй службi ветеринарної медицини в обов'язковому порядку здiйснюється перевiрка автентичностi ветеринарних сертифiкатiв.

     3.2. За результатами проведеного державного ветеринарно-санiтарного контролю та нагляду вiдповiдний пiдроздiл державної служби ветеринарної медицини на ветеринарному сертифiкатi ставить вiдмiтку щодо їх достовiрностi й можливостi прийняття їх до митного контролю та використання пiд час проведення митного оформлення у митницi призначення.

     3.3. Завершення процедур контролю в пунктi пропуску здiйснюється з врахуванням висновку вiдповiдного пiдроздiлу державної служби ветеринарної медицини щодо автентичностi ветеринарного сертифiкату поданого до митного оформлення.

     3.4. Завiрена митними органами копiя ветеринарного сертифiкату з вiдповiдними вiдмiтками щодо їх достовiрностi пiдроздiлiв державної служби ветеринарної медицини долучається до пакету митного оформлення вiдповiдного товару."

Заступник Голови Державної митної служби України О.П. Шейко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.