ПРОТОКОЛ

мiж Кабiнетом Мiнiстрiв України та Урядом Республiки Казахстан про внесення змiн до Угоди мiж Кабiнетом Мiнiстрiв України та Урядом Республiки Казахстан про спiвробiтництво щодо поставок казахстанської нафти в Україну та її транзиту територiєю України вiд 1 червня 2004 року

     Кабiнет Мiнiстрiв України та Уряд Республiки Казахстан, (далi - Сторони),

     вiдповiдно до статтi 16 Угоди мiж Кабiнетом Мiнiстрiв України та Урядом Республiки Казахстан про спiвробiтництво щодо поставок казахстанської нафти в Україну та її транзиту територiєю України вiд 1 червня 2004 року (далi - Угода), i домовились про таке:

     Статтю 5 Угоди викласти у такiй редакцiї:

     "При визначеннi обсягiв постачання i транзиту казахстанської нафти на договiрний перiод Сторони враховують потенцiйнi обсяги транспортування та наявнi можливостi магiстральних нафтопроводiв України.

     Казахстанська Сторона через свою уповноважену органiзацiю щорiчно iнформує Українську Сторону вiдносно потенцiйних обсягiв казахстанської нафти, призначених для постачання i транзиту територiєю України на вiдповiдний перiод.

     Українська Сторона через свою уповноважену органiзацiю щорiчно iнформує Казахстанську Сторону вiдносно пропускних спроможностей магiстральних нафтопроводiв України для забезпечення транспортування казахстанської нафти.

     Сторони розглянуть можливiсть здiйснення спiльної дiяльностi з реалiзацiї проекту будiвництва нафтопроводу "154-й км нафтопроводу "Снiгiрьовка - Одеса" i - МНТ "Пiвденний", довжиною 52 км, для постачання казахстанських ресурсiв на Чорне море.

     Сторони спiвпрацюють в реалiзацiї проектiв по транспортуванню рiзних 5 сортiв нафти на європейський ринок, а також розширенню i експлуатацiї створюваної для цього нафтотранспортної iнфраструктури."

     Цей Протокол є невiд'ємною частиною Угоди, набуває чинностi з дати отримання останнього письмового повiдомлення про виконання Сторонами внутрiшньодержавних процедур, необхiдних для набуття ним чинностi.

     Вчинено у м. Києвi 2 лютого 2007 року у двох примiрниках, кожний українською, казахською та росiйською мовами, при цьому всi тексти є автентичними. У разi виникнення розбiжностей при тлумаченнi положень цього Протоколу Сторони звертаються до тексту росiйською мовою.

За Кабiнет Мiнiстрiв України За Уряд Республiки Казахстан
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.