СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ

28.12.07 N 36/9505

 

Державна митна служба України


     Вiдповiдно до Порядку здiйснення державного контролю за мiжнародними передачами товарiв подвiйного використання, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 28.01.2004 N 86, Службi безпеки України надано право погоджувати мiжнародну передачу товарiв, якi класифiкуються, як спецiальнi технiчнi засоби негласного отримання iнформацiї.

     На виконання пункту 3 постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 01.02.2006 N 80 Службою безпеки України визначено Перелiк товарiв, на якi видаються документи, необхiднi для здiйснення митного контролю та митного оформлення товарiв, що перемiщуються через митний кордон України (наказ Служби безпеки України вiд 15.03.2007 N 214).

     Повiдомляємо Вас, що у перiод з 8 по 27 сiчня 2008 року право пiдпису висновкiв про належнiсть (неналежнiсть) товарiв до спецiальних технiчних засобiв негласного отримання iнформацiї додатково надано першому заступнику начальника Науково-технiчного управлiння Служби безпеки України Некрасi Дмитру Олеговичу, який буде тимчасово виконувати обов'язки начальника НТУ СБ України впродовж зазначеного перiоду часу.

     Для врахування у роботi надсилаємо Вам зразки вищезгаданих висновкiв за пiдписом першого заступника начальника НТУ СБ України Некрахи Д.О. (додаток).

     Додаток: за текстом, на 2 арк., нетаємно.

Заступник Голови Служби М. Галамба

 

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.