КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Київ

вiд 14 травня 2008 р. N 715-р


Про надання гуманiтарної допомоги Китайськiй Народнiй Республiцi

     На виконання Указу Президента України вiд 13 травня 2008 р. N 433 "Про надання гуманiтарної допомоги Китайськiй Народнiй Республiцi":

     1. Видiлити МНС 15527225 гривень для надання гуманiтарної допомоги Китайськiй Народнiй Республiцi.

     Мiнфiну здiйснити зазначенi видатки за рахунок резервного фонду державного бюджету.

     2. МНС разом з МОЗ, Академiєю медичних наук i Товариством Червоного Хреста України забезпечити комплектування мобiльного госпiталю особовим складом, майном та медикаментами з розрахунку необхiдностi обслуговування до 300 осiб на добу протягом 30 дiб.

     3. МНС:

     1) узгодити в одноденний строк з Мiнфiном i Мiнекономiки перелiк витрат, пов'язаних з наданням гуманiтарної допомоги Китайськiй Народнiй Республiцi;

     2) забезпечити:

     закупiвлю в установленому порядку майна, необхiдного для органiзацiї та здiйснення заходiв з надання гуманiтарної допомоги;

     перевезення авiацiйним транспортом до Китайської Народної Республiки зведеного аварiйно-рятувального загону з мобiльним госпiталем для надання гуманiтарної допомоги населенню, що постраждало вiд землетрусу;

     проведення медико-психологiчної реабiлiтацiї особового складу зведеного аварiйно-рятувального загону з мобiльним госпiталем пiсля повернення з Китайської Народної Республiки.

     4. МЗС i МНС узгодити з вiдповiдними органами Китайської Народної Республiки питання перевезення та розмiщення зведеного аварiйно-рятувального загону з мобiльним госпiталем.

     5. Держмитслужбi забезпечити оперативне митне оформлення, а Держприкордонслужбi - першочергове здiйснення контролю пiд час перетинання державного кордону.

     6. МНС подати до 1 грудня 2008 р. Мiнекономiки, Мiнфiну i Державному казначейству звiт про використання коштiв, видiлених вiдповiдно до цього розпорядження.

Прем'єр-мiнiстр України Ю. ТИМОШЕНКО

Iнд. 26

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.