ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
ЖИТОМИРСЬКА МИТНИЦЯ

НАКАЗ

вiд 25 сiчня 2008 року N 32


Про створення та затвердження меж тимчасової зони митного контролю на складi тимчасового зберiгання закритого типу ДП "Премдор-Україна"

Зареєстровано
в Головному управлiннi юстицiї у Житомирськiй областi
1 лютого 2008 р. за N 5/808


     Вiдповiдно до вимог постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 25.12.2002 року N 1947 "Про затвердження Порядку створення зони митного контролю та їх функцiонування i Порядку надання дозволу на розмiщення у зонах митного контролю споруд та об'єктiв iнфраструктури, що належать iншим, нiж митнi, органам державної влади, якi здiйснюють контроль пiд час перемiщення товарiв через митний кордон України" наказую:

     1. Створити та затвердити межi тимчасової зони митного контролю на складi тимчасового зберiгання закритого типу ДП "Премдор-Україна", за адресою: Житомирська область, Бердичiвський район, с. Великi Низгiрцi, вул. Нiзгiрецька, 100 (додається).

     В зонi митного контролю встановлюються та дiють правила доступу, перемiщення, розмiщення громадян, транспортних засобiв, вантажiв, вiдповiдно до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 25.12.2002 року N 1947 "Про затвердження Порядку створення зони митного контролю та їх функцiонування i Порядку Брання дозволу на розмiщення у зонах митного контролю споруд та об'єктiв iнфраструктури, що належать iншим, нiж митнi, органам державної влади, якi здiйснюють контроль пiд час перемiщення товарiв через митний кордон України".

     2. Начальнику юридичного вiддiлу (Борчук В. В.) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Головного управлiння юстицiї у Житомирськiй областi.

     3. Головному iнспектору зв'язкiв з громадськiстю (Синицький М. И.) забезпечити висвiтлення наказу в регiональних засобах масової iнформацiї пiсля його державної реєстрацiї.

     4. Наказ набирає чинностi з дня його офiцiйного опублiкування.

     5. Загальному вiддiлу забезпечити тиражування та доведення наказу до пiдроздiлiв митницi згiдно з розрахунком розсипки.

     6. Контроль за виконанням наказу покладаю на заступника начальника Житомирської митницi Кондратюка А. А.

Начальник Житомирської митницi П. I. Закусило

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом Житомирської митницi
вiд 25 сiчня 2008 р. N 32

Схема меж тимчасової зони митного контролю на "Складi N 1" ДП "Премдор-Україна", що використовуються в якостi СТЗ закритого типу та розташований за адресою: Житомирська область, Бердичiвський район, с. Великi Низгiрцi, вул. Нiзгiрецька, 100

Зображення має графiчний характер. Не наводиться.

ПОГОДЖЕНО:
Директор ДП "Премдор-Україна" С. М. Iщук
В. о. начальника МП "Бердичiв" О. В. Ульченко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.