ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
ЖИТОМИРСЬКА МИТНИЦЯ

НАКАЗ

вiд 28 сiчня 2008 року N 37


Про внесення змiн до наказу Житомирської митницi вiд 20.11.2006 N 489

Зареєстровано
в Головному управлiннi юстицiї у Житомирськiй областi
1 лютого 2008 р. за N 3/806


     У зв'язку зi зменшенням складських потужностей, отриманням ЗАТ "IнтерТайл" нового Дозволу на право використання складського примiщення, резервуара, майданчика як складу тимчасового зберiгання закритого типу N 101000000/125/3 та вiдповiдно до вимог постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 25.12.2002 року N 1947 "Про затвердження Порядку створення зони митного контролю та їх функцiонування i Порядку надання дозволу на розмiщення у зонах митного контролю споруд та об'єктiв iнфраструктури, що належать iншим, нiж митнi, органам державної влади, якi здiйснюють контроль пiд час перемiщення товарiв через митний кордон України" наказую:

     1. Змiнити Схему меж тимчасової зони митного контролю на складi тимчасового зберiгання закритого типу ЗАТ "IнтерТайл", затверджену наказом Житомирської митницi вiд 20.11.2006 N 489 "Про створення та затвердження меж тимчасових зон митного контролю на складi тимчасового зберiгання закритого типу", що пройшов державну реєстрацiю в Житомирському обласному управлiннi юстицiї 24.11.2006 за N 59/721 (додається).

     В зонi митного контролю встановлюються та дiють правила доступу, перемiщення, розмiщення громадян, транспортних засобiв, вантажiв, вiдповiдно до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 25.12.2002 року N 1947 "Про затвердження Порядку створення митного контролю та їх функцiонування i Порядку надання дозволу розмiщення у зонах митного контролю споруд та об'єктiв iнфраструктури, що належать iншим, нiж митнi, органам державної влади, якi здiйснюють контроль пiд час перемiщення товарiв через митний кордон України".

     2. Начальнику юридичного вiддiлу (Борчук В. В..) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Головного управлiння юстицiї у Житомирськiй областi.

     3. Головному iнспектору зв'язкiв з громадськiстю (Синицький М. Й.) забезпечити висвiтлення наказу в. регiональних засобах масової iнформацiї пiсля його державної реєстрацiї.

     4. Наказ набирає чинностi з дня його офiцiйного опублiкування.

     5. Загальному вiддiлу забезпечити тиражування та доведення наказу до пiдроздiлiв митницi згiдно з розрахунком розсидки.

     6. Контроль за виконанням наказу покладаю на заступника начальника Житомирської митницi Рабошука В. А.

Начальник Житомирської митницi П. I. Закусило

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом Житомирської митницi
вiд 28 сiчня 2008 р. N 37

Схема меж тимчасової зони митного контролю на вiдкритому майданчику ЗАТ "IнтерТайл", що використовуються в якостi СТЗ закритого типу та розташований за адресою: Житомирська область, м. Коростень, вул. Шатрищанська, 69

Зображення має графiчний характер. Не наводиться.

ПОГОДЖЕНО:
Керiвник ЗАТ "IнтерТайл" О. П. Ковальов
Начальник ВМО N 1 МП "Коростень" Ю. Ф. Постiженко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.