ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
ЧЕРНIГIВСЬКА МИТНИЦЯ

НАКАЗ

вiд 5 червня 2008 року N 338


Про втрату чинностi наказу Чернiгiвської митницi вiд 22.08.2007 N 415

Зареєстровано
в Головному управлiннi юстицiї у Чернiгiвськiй областi
3 липня 2008 р. за N 25/686


     Вiдповiдно до Положення про Чернiгiвську митницю, затвердженого наказом Держмитслужби України вiд 27.10.2004 N 1044, у зв'язку з набранням чинностi Порядку видачi Свiдоцтв про допущення дорожнього транспортного засобу до перевезень вантажiв пiд митними печатками i пломбами на умовах Конвенцiї МДП, затвердженого наказом Держмитслужби України вiд 21.05.2008 N 528, наказую:

     1. Визнати таким, що втратив чиннiсть, наказ Чернiгiвської митницi вiд 22.08.2007 N 415 "Про введення в дiю Порядку оформлення Свiдоцтв про допущення дорожнiх транспортних засобiв до перевезень вантажiв пiд митними печатками та пломбами на умовах Конвенцiї МДП", зареєстрований в Головному управлiннi юстицiї у Чернiгiвськiй областi 30 серпня 2007 року за N 21/644.

     2. Т. в. о. начальника юридичного вiддiлу (Кашина С. В.) подати наказ на державну реєстрацiю до Головного управлiння юстицiї у Чернiгiвськiй областi.

     3. Головному iнспектору зв'язкiв з громадськiстю забезпечити офiцiйне опублiкування цього наказу.

     4. Установити, що цей наказ набирає чинностi через 5 днiв пiсля його офiцiйного опублiкування.

     5. Начальнику служби фiнансiв, бухгалтерського облiку та звiтностi - головному бухгалтеру митницi видiлити кошти для забезпечення офiцiйного опублiкування цього наказу.

     6. Начальнику загального вiддiлу (Кузьмiнiй Н. М.) довести наказ до начальника служби фiнансiв, бухгалтерського облiку та звiтностi - головного бухгалтера митницi, головного iнспектора зв'язкiв з громадськiстю, начальникiв юридичного вiддiлу, вiддiлу контролю за перемiщенням товарiв, вiддiлу органiзацiї митного контролю, митних постiв: "Прилуки", "Нiжин", "Енергiя", "Щорс".

     7. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника митницi Кашперова I. В.

     Загальний контроль залишаю за собою.

Т. в. о. начальника митницi В. М. Дроган
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.