ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
ЖИТОМИРСЬКА МИТНИЦЯ

НАКАЗ

вiд 19 вересня 2008 року N 402


Про створення та затвердження меж тимчасової зони митного контролю на складi тимчасового зберiгання закритого типу - холодильнiй камерi N 107 ВАТ "Новоград-Волинський м'ясокомбiнат"

Зареєстровано
в Головному управлiннi юстицiї у Житомирськiй областi
26 вересня 2008 р. за N 53/856


     Вiдповiдно до вимог постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 25.12.02 року N 1947 "Про затвердження Порядку створення зони митного контролю та їх функцiонування i Порядку надання дозволу на розмiщення у зонах митного контролю споруд та об'єктiв iнфраструктури, що належать iншим, нiж митнi, органам державної влади, якi здiйснюють контроль пiд час перемiщення товарiв через митний кордон України" з метою забезпечення умов для здiйснення митних процедур щодо товарiв i транспортних засобiв i дотримання режиму в зонi митного контролю наказую:

     1. Створити та затвердити межi тимчасової зони митного контролю у холодильнiй камерi N 107 в примiщеннi ВАТ "Новоград-Волинський м'ясокомбiнат"; що використовується в якостi СТЗ закритого типу та розташована за адресою: Житомирська область, м. Новоград-Волинський, вул. Борисова, 4 (додається).

     В зонi митного контролю встановлюються та дiють правила вiдповiдно до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 25.12.2002 року N 1947 "Про затвердження Порядку створення зони митного контролю та їх функцiонування i Порядку надання дозволу на розмiщення у зонах митного контролю споруд та об'єктiв iнфраструктури, що належать iншим, нiж митнi, органам державної влади, якi здiйснюють контроль пiд час перемiщення товарiв через митний кордон України"

     2. Начальнику юридичного вiддiлу (Борчук В. В.) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Головного управлiння юстицiї у Житомирськiй областi.

     3. Головному iнспектору зв'язкiв з громадськiстю (Єсипчук Н. М.) забезпечити висвiтлення наказу в регiональних засобах масової iнформацiї пiсля його державної реєстрацiї.

     4. Наказ набирає чинностi через 10 днiв пiсля його державної реєстрацiї, але не ранiше дня його офiцiйного опублiкування.

     5. Загальному вiддiлу забезпечити тиражування та доведення наказу до пiдроздiлiв митницi згiдно з розрахунком розсилки.

     6. Контроль за виконанням наказу покладаю на заступника начальника Житомирської митницi Кондратюка А. А.

Начальник Житомирської митницi П. I. Закусило

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом Житомирської митницi
вiд 19 вересня 2008 р. N 402

Схема меж тимчасової зони митного контролю у холодильнiй камерi N 107 в примiщеннi ВАТ "Новоград-Волинський м'ясокомбiнат", що використовується в якостi СТЗ закритого типу та розташовану за адресою: м. Новоград-Волинський, вул. Борисова, 4

Зображення має графiчний характер. Не наводиться.

ПОГОДЖЕНО:
Голова правлiння ВАТ "Новоград-Волинський м'ясокомбiнат" В. О. Дорож
Начальник МП "Новоград-Волинський" В. Є. Окунець
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.