Документ скасований: Наказ ДМСУ (до 2012) № 746 від 28.12.2012

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
ЯГОРЛИЦЬКА МИТНИЦЯ

НАКАЗ

вiд 7 травня 2007 року N 232


Про затвердження меж мiждержавного автомобiльного пункту пропуску "Олексiївка"

Зареєстровано
в Головному управлiннi юстицiї в Одеськiй областi
10 травня 2007 р. за N 19/799


     На виконання пункту 28 Положення про пункти пропуску через державний кордон, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 03.08.2000 N 1203, у зв'язку iз внесенням змiн та доповнень до Угоди мiж Урядом України i Урядом Республiки Молдова про пункти пропуску через українсько-молдовський державний кордон i спрощений пропуск громадян, якi проживають у прикордонних районах, Протоколом мiж Кабiнетом Мiнiстрiв України i Урядом Республiки Молдова вiд 29.05.2006, затвердженим постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 27.12.2006 N 1831 наказую:

     1. Затвердити межi мiждержавного автомобiльного пункту пропуску "Олексiївка" (далi - пункт пропуску) в межах територiї державного кордону мiж Україною та Республiкою Молдова, на вiдстанi 30 км вiд м. Кодима, на територiї територiального автомобiльного шляху мiсцевого призначення Т-1611 "Кодима - Кам'янка", бiля населеного пункту Олексiївка Колимського району Одеської областi. Загальна площа пункту пропуску складає 0,28 га.

     Пiдстава: Державний Акт на право постiйного користування землею серiя 1-ОД N 004935, зареєстрований в Книзi записiв державних актiв на право постiйного користування землею Кодимської районної Ради народних депутатiв за N 6 вiд 10 лютого 1997 року, виданий на пiдставi розпорядження Одеської обласної державної адмiнiстрацiї вiд 6 лютого 1996 року N 58/А-96.

     2. Начальнику митного поста "Тимкове" (Бабiй М. А.):

     2.1. Забезпечити огорожею межi пункту пропуску, з метою недопущення несанкцiонованого доступу стороннiх осiб, та здiйснювати постiйний контроль за її станом.

     2.2. Заборонити розмiщення в межах пункту пропуску примiщень i споруд установ i органiзацiй з метою здiйснення iнших видiв контролю не передбачених законодавством, а також таких, якi провадять господарську або iншу дiяльнiсть, не пов'язану з забезпеченням дiяльностi пункту пропуску.

     2.3. Довести вимоги даного наказу до посадових осiб вiддiлу митного оформлення автомобiльного пункту пропуску "Олексiївка" митного поста "Тимкове".

     3. Начальнику юридичного сектору (Хренкова М. Б.) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Головного управлiння юстицiї в Одеськiй областi.

     4. Встановити, що даний наказ чинностi вiдповiдно до чинного законодавства.

     5. Начальнику загального вiддiлу (Герман У. I.):

     5.1. Забезпечити направлення наказу до структурних пiдроздiлiв митницi пiсля його реєстрацiї в Головному управлiннi юстицiї в Одеськiй областi.

     5.2. Посадову особу, визначену в пунктi 2, ознайомити з наказом пiд особистий пiдпис.

     6. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника начальника митницi Кривого I. I.

Начальник Ягорлицької митницi С. К. Ралiк
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.