ЯВОРIВСЬКА МИТНИЦЯ
МОСТИСЬКИЙ ПРИКОРДОННИЙ ЗАГIН

НАКАЗ

вiд 2 листопада 2006 року N 302/982

Про внесення доповнень до Технологiчної схеми пропуску через державний кордон осiб, вантажiв, транспортних засобiв в мiжнародному пунктi пропуску для автомобiльного сполучення "Краковець"

Зареєстровано
в Львiвському обласному управлiннi юстицiї
3 листопада 2006 р. за N 50/1210


     На виконання постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 24 червня 2006 року N 858 "Про внесення змiн до Порядку здiйснення попереднього документального контролю товарiв у пунктах пропуску через державний кордон України" наказуємо:

     1. Щодо здiйснення попереднього документального контролю:

     1.1. Унести доповнення до п. 1 абзацу 1 Технологiчної схеми пропуску через державний кордон осiб, вантажiв, транспортних засобiв в мiжнародному пунктi пропуску для автомобiльного сполучення "Краковець", далi - (Технологiчна схема), затвердженої наказом начальника Мостиського прикордонного загону, начальника Яворiвської митницi вiд 15 вересня 2005 року N 910/150, зареєстрованої у Львiвському обласному управлiннi юстицiї 28.09.2005 року за N 86/1139, такого змiсту:

     "Постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 24 червня 2006 року N 858 "Про внесення змiн до Порядку здiйснення попереднього документального контролю товарiв у пунктах пропуску через державний кордон України".

     1.2. У пунктi 3.6.4 абзацу 4 Технологiчної схеми, речення "Попереднiй контроль здiйснюється спiльною групою, до складу якої входять посадовi особи органу охорони державного кордону й митного органу, пiд час проведення прикордонного та митного контролю й передбачає вивчення та аналiз iнформацiї про пiдконтрольний товар, яка мiститься в товаросупровiдних, транспортних, комерцiйних та iнших документах." замiнити реченням "Попереднiй контроль здiйснюється працiвниками ВМО N 4 та ВМО N 3 (у разi оформлення товарiв у ВМО N 3) Яворiвської митницi, шляхом перевiрки зазначених документiв та вiдомостей з використанням даних Єдиної автоматизованої iнформацiйної системи Держмитслужби щодо перелiкiв товарiв, що пiдлягають вiдповiдним видам контролю, а також зразкiв сертифiкатiв, дозволiв, висновкiв, пiдписiв уповноважених осiб.".

     1.3. У пунктi 3.6.4 сторiнки 37 абзацу 7 Технологiчної схеми, слова "органiв охорони державного кордону та митного органiв" замiнити словами "ВМО N 4 та ВМО N 3 (у разi оформлення товарiв у ВМО N 3) Яворiвської митницi".

     1.4. У пунктi 3.6.4 сторiнки 38 абзацу 7 Технологiчної схеми, слова "контролюючого органу" замiни ти на "ВМО N 4 та ВМО N 3 (у разi оформлення товарiв у ВМО N 3) Яворiвської митницi".

     1.5. У пункту 3.6.4 сторiнки 40 абзацу 1 Технологiчної схеми, слова "вiдповiдного контролюючого органу" замiнити на "ВМО N 4 та ВМО N 3 (у разi оформлення товарiв у ВМО N 3) Яворiвської митницi"; слова - "штамп iнспектора прикордонного контролю" - виключити.

     1.6. У пунктi 3.6.4 сторiнки 40 пiсля абзацу 1 Технологiчної схеми, доповнити наступним абзацом:

     "Факт завершення попереднього документального контролю засвiдчується шляхом проставлення посадовими особами ВМО N 4 та ВМО N 3 (у разi оформлення товарiв у ВМО N 3) Яворiвської митницi вiдмiток у товаросупровiдних (товаротранспортних) документах на товар та занесення iнформацiї до Єдиної автоматизованої iнформацiйної системи Держмитслужби.".

     2. Юридичному вiддiлу та сектору оргмитконтролю Яворiвської митницi забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Львiвського обласного управлiння юстицiї.

     3. Загальному вiддiлу митницi та начальнику прикордонного вiддiлу "Краковець" довести цей наказ до вiдома структурних пiдроздiлiв пiд розпис.

     4. Цей наказ набирає чиннiсть вiдповiдно до законодавства України.

     5. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника начальника митницi Марцинюка В. П. та першого заступника начальника Мостиського прикордонного загону - начальника штабу Мотрошилова В. I.

В. о. начальника митницi С. Є. Романкiв
Начальник Мостиського прикордонного загону В. П. Плужник
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.