АДМIНIСТРАЦIЯ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ
ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

07.08.08 N 0.231-7877/0/6-08
N 11/2-9/8812-ЕП

 

Начальникам митних органiв, керiвникам органiв охорони державного кордону


     З метою прискорення пропускних операцiй у пунктах пропуску через державний кордон для автомобiльного сполучення, забезпечення сприятливих умов для перетинання державного кордону громадянами i транспортними засобами пропонується:

     1. Прикордонно-митне оформлення та пропуск через державний кордон органiзованих груп туристiв здiйснювати поза чергою в прiоритетному порядку.

     2. У пунктах пропуску через державний кордон для автомобiльного сполучення визначити додатковi смуги руху, за неможливостi - окремi мiсця для здiйснення прикордонно-митного контролю органiзованих туристичних груп i їх транспортних засобiв.

     3. У часи пiкового навантаження визначати i задiювати для контролю реверснi смуги руху.

     4. У технологiчних схемах пропуску окремим додатком визначити алгоритм дiй посадових осiб i порядок здiйснення контролю усiма контрольними органами i взаємодiйними службами органiзованих груп туристiв.

     5. Про виконання положень цього листа доповiсти до Департаменту органiзацiї митного контролю Держмитслужби та управлiння прикордонного контролю та реєстрацiї Адмiнiстрацiї Держприкордонслужби до 09-00 09.08.2008.

Тво Голови Державної прикордонної служби України П.А. Шишолiн
Тво Голови Державної митної служби України А.Є. Гутник
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.