Документ скасований: Наказ КРМ № 309 від 02.04.2010

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ
Київ

03 вересня 2008 р. N 821


Про затвердження зон дiяльностi вiддiлiв митного оформлення Київської регiональної митницi

     З метою рацiонального завантаження iнспекторського складу вiддiлiв митного оформлення, пiдвищення ефективностi митного контролю та митного оформлення вантажiв, скорочення часу, необхiдного для митного оформлення та впорядкування облiку суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi у Київськiй регiональнiй митницi, наказую:

     1. Затвердити розподiл районiв м.Києва за вiддiлами митного оформлення згiдно з додатком.

     2. Як виняток, при первинному облiку суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi, вiддiл митного оформлення може бути визначений безпосередньо начальником митницi.

     3. Облiк суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi, зареєстрованих районними державними адмiнiстрацiями м. Києва, що дiяли до набрання чинностi Розпорядженням голови Київської мiської державної адмiнiстрацiї вiд 01.08.01 N 1625 "Про утворення районних у мiстi Києвi державних адмiнiстрацiй", здiйснювати тiльки у визначеному вiддiлi митного оформлення, за письмовою резолюцiєю начальника митницi або заступника, який спрямовує, координує та контролює роботу служби iнформацiйно-телекомунiкацiйних технологiй та митної статистики.

     4. Заступнику начальника служби-начальнику вiддiлу iнформацiйної роботи та митної статистики служби iнформацiйно-телекомунiкацiйних технологiй та митної статистики Малишевiй Л.Т.:

     4.1. До 30.11.08 провести переоблiк суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi, зареєстрованих у Днiпровському районi м.Києва з вiддiлу митного оформлення N 3 до вiддiлу митного оформлення N 4 за спрощеною схемою (без надання нового пакета документiв), яка передбачає надання картки облiку у вiддiлi митного оформлення N 3, три примiрники нової облiкової картки та документи, що пiдтверджують змiни в облiковiй картцi.

     4.2. Надати у вiддiл митного оформлення N 3, вiддiл митного оформлення N 4, вiддiл контролю за перемiщенням товарiв iнформацiю (в електронному виглядi) про перелiк суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi, яким необхiдно пройти переоблiк.

     4.3. Щотижнево (щовiвторка) надавати у вiддiл митного оформлення N 3, вiддiл митного оформлення N 4, вiддiл контролю за перемiщенням товарiв iнформацiю про перелiк пiдприємств, якi пройшли переоблiк.

     4.4. Анулювати облiк суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якi не пройшли переоблiк до зазначеного термiну.

     5. Начальнику вiддiлу митного оформлення N 3 Козубнi М.В. здiйснити передачу справ суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi Днiпровського району м.Києва на вантажi, якi знаходяться пiд митним контролем до вiддiлу митного оформлення N 4 в термiн до 20.09.08.

     6. Вважати такими, що втратили чиннiсть накази Київської регiональної митницi вiд 12.09.00 N 712 "Про змiну зон дiяльностi транзитно-вантажних вiддiлiв N 1 та N 6" та вiд 11.05.06 N 506 "Про внесення змiн до наказу Київської регiональної митницi вiд 12.09.00 N 712".

     7. Начальнику загального вiддiлу Балковiй Н.В. довести даний наказ до особового складу митницi згiдно з розрахунком розсилки.

     8. Начальникам структурних пiдроздiлiв митницi довести даний наказ до суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi.

     9. Контроль за виконанням наказу покласти на начальникiв вiдповiдних пiдроздiлiв митного оформлення.

     10. Загальний контроль покласти на виконуючого обов'язки заступника начальника митницi Виноградова О.I.

Начальник Київської регiональної митницi А.В. Макаренко

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом Київської регiональної митницi
вiд 03 вересня 2008 р. N 821

Розподiл районiв м.Києва за вiддiлами митного оформлення

ВМО Зона дiяльностi (райони м.Києва)
ВМО-1 Солом'янський
ВМО-2 Вантажi, якi надходять залiзничним транспортом
ВМО-3 Голосiївський, Печерський
ВМО-4 Шевченкiвський, Оболонський, Днiпровський
ВМО-5 Подiльський
ВМО-6 Святошинський
ВМО-7 Дарницький
ВМО-8 Деснянський
ВМО дипломатичних представництв та виставок Вантажi дипломатичних представництв, консульських установ, представництв iнофiрм, гуманiтарної допомоги, виставкових вантажiв
 
Заст. начальника СIТТ та МС - начальник ВIР та МС
Л.Т. Малишева
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.