КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 3 вересня 2008 р. N 785


Про внесення змiн до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 12 липня 2006 р. N 963

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     Внести до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 12 липня 2006 р. N 963 "Про виконання резолюцiй Ради Безпеки ООН щодо Демократичної Республiки Конго" (Офiцiйний вiсник України, 2006 р., N 28, ст. 2025; 2007 р., N 91, ст. 3335) змiни, що додаються.

Прем'єр-мiнiстр України Ю. ТИМОШЕНКО

Iнд. 27

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 3 вересня 2008 р. N 785

ЗМIНИ,
що вносяться до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 12 липня 2006 р. N 963

     1. У вступнiй частинi та абзацi другому пункту 1 слова i цифри "i вiд 10 серпня 2007 р. N 1771" замiнити словами i цифрами ", вiд 10 серпня 2007 р. N 1771 i вiд 31 березня 2008 р. N 1807".

     2. Пункт 4 викласти в такiй редакцiї:

     "4. Державним органам, суб'єктам господарювання, установам та органiзацiям усiх форм власностi, об'єднанням фiзичних i юридичних осiб, якi не є юридичними особами, фiлiям та представництвам iноземних юридичних осiб, якi знаходяться на територiї України, громадянам України, а також iноземцям та особам без громадянства, якi постiйно проживають на територiї України, у своїй дiяльностi дотримуватися встановлених резолюцiєю вимог щодо заборони на:

     надання будь-яким отримувачам на територiї Демократичної Республiки Конго суб'єктами зовнiшньоекономiчної дiяльностi, громадянами України або з територiї України, зокрема з використанням українських суден або лiтальних апаратiв, будь-якої прямої чи опосередкованої допомоги, включаючи фiнансову, а також консультацiй чи послуг, пов'язаних з вiйськовою дiяльнiстю;

     пряме чи опосередковане постачання, продаж або передачу будь-яким отримувачам на територiї Демократичної Республiки Конго суб'єктами зовнiшньоекономiчної дiяльностi, громадянами України або з територiї України, зокрема з використанням українських суден або лiтальних апаратiв, таких товарiв, як озброєння i пов'язанi з ним матерiальнi засоби усiх видiв, включаючи зброю, боєприпаси та вiйськову технiку, спорядження i запаснi частини до них, зокрема товари вiйськового призначення за позицiями ML1-ML22 Списку товарiв вiйськового призначення, мiжнароднi передачi яких пiдлягають державному контролю, що додається до Порядку здiйснення державного контролю за мiжнародними передачами товарiв вiйськового призначення, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 20 листопада 2003 р. N 1807 (Офiцiйний вiсник України, 2003 р., N 48, ст. 2506; 2007 р., N 22, ст. 891).

     Мiнiстерству економiки, Мiнiстерству оборони, Мiнiстерству промислової полiтики, Мiнiстерству внутрiшнiх справ, Мiнiстерству транспорту та зв'язку, Мiнiстерству фiнансiв, Мiнiстерству з питань надзвичайних ситуацiй та у справах захисту населення вiд наслiдкiв Чорнобильської катастрофи, Державнiй службi експортного контролю, Державнiй митнiй службi, Адмiнiстрацiї Державної прикордонної служби, Державнiй компанiї з експорту та iмпорту продукцiї i послуг вiйськового та спецiального призначення "Укрспецекспорт" забезпечити в межах своїх повноважень за участю Служби безпеки та Служби зовнiшньої розвiдки дотримання вимог резолюцiй на заборону зазначених у цьому пунктi дiй.".

     3. У пунктi 5:

     пiдпункт 1 викласти в такiй редакцiї:

     "1) постачання озброєнь та пов'язаних з ними матерiальних засобiв, надання будь-якої допомоги, консультацiй та послуг з пiдготовки, що пов'язанi з вiйськовою дiяльнiстю, Уряду Демократичної Республiки Конго за умови завчасного повiдомлення Комiтетовi про кiнцевого споживача, заплановану дату та маршрут постачання;";

     доповнити пiдпункт 2 пiсля слова "(МООНДРК)" словами "або для її пiдтримання";

     пiдпункт 4 викласти в такiй редакцiї:

     "4) постачання захисного спорядження (включаючи бронежилети та каски), яке тимчасово ввозиться до Демократичної Республiки Конго для особистого використання спiвробiтниками Органiзацiї Об'єднаних Нацiй, представниками засобiв масової iнформацiї, спiвробiтниками гуманiтарних органiзацiй та органiзацiй, що займаються питаннями розвитку у Демократичнiй Республiцi Конго, а також пов'язаним з ними персоналом.".

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.