МIНIСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 5 червня 2009 року N 412


Про скасування наказу Мiнiстерства охорони здоров'я України "Про державну реєстрацiю (перереєстрацiю) лiкарських засобiв та внесення змiн у реєстрацiйнi матерiали"

     На виконання постанови Окружного адмiнiстративного суду мiста Києва по справi N 3/663 вiд 13.06.2008 р. та вiдповiдно до ст. ст. 254, 255 Кодексу адмiнiстративного судочинства України наказую:

     1. Скасувати наказ Мiнiстерства охорони здоров'я України вiд 23 листопада 2007 року N 750 "Про державну реєстрацiю (перереєстрацiю) лiкарських засобiв та внесення змiн у реєстрацiйнi матерiали" в частинi реєстрацiї та внесення до Державного реєстру лiкарських засобiв України лiкарських засобiв ЕНОКСАН (якi зазначенi пiд N 3 i N 4 у Перелiку зареєстрованих лiкарських засобiв, якi вносяться до Державного реєстру лiкарських засобiв України (який мiститься у Додатку 1 до наказу Мiнiстерства охорони здоров'я України вiд 23 листопада 2007 року N 750 "Про державну реєстрацiю (перереєстрацiю) лiкарських засобiв та внесення змiн у реєстрацiйнi матерiали")).

     2. Скасувати наказ Мiнiстерства охорони здоров'я України вiд 7 березня 2008 року N 119 "Про державну реєстрацiю (перереєстрацiю) лiкарських засобiв та внесення змiн у реєстрацiйнi матерiали" в частинi затвердження змiн до реєстрацiйних матерiалiв та внесення до Державного реєстру лiкарських засобiв України лiкарських засобiв ЕНОКСАН (якi зазначенi пiд N 14 i N 15 у Перелiку зареєстрованих лiкарських засобiв, якi вносяться до Державного реєстру лiкарських засобiв України (який мiститься у Додатку 3 до наказу Мiнiстерства охорони здоров'я України вiд 7 березня 2008 року N 119 "Про державну реєстрацiю (перереєстрацiю) лiкарських засобiв та внесення змiн у реєстрацiйнi матерiали")).

     3. Заборонити до застосування на територiї України лiкарськi засоби, реєстрацiю яких скасовано п. п. 1, 2 цього наказу.

     4. Директору Державного фармакологiчного центру Чумаку В. Т. довести до вiдома суб'єктiв ринку лiкарських засобiв iнформацiю щодо скасування реєстрацiї лiкарських засобiв, зазначених у п. п. 1, 2 цього наказу.

     5. Виробнику лiкарських засобiв вилучити з обiгу забороненi до застосування на територiї України лiкарськi засоби, реєстрацiю яких скасовано п. п. 1, 2 цього наказу.

     6. Державнiй iнспекцiї з контролю якостi лiкарських засобiв забезпечити контроль за вилученням з обiгу заборонених до застосування на територiї України лiкарських засобiв, реєстрацiю яких скасовано п. п. 1, 2 цього наказу.

     7. Департаменту регуляторної полiтики у сферi обiгу лiкарських засобiв та продукцiї у системi охорони здоров'я виключити з Державного реєстру лiкарських засобiв та мiжвiдомчої бази даних iнформацiю щодо реєстрацiї лiкарських засобiв, зазначених у п. п. 1, 2 цього наказу.

     8. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Мiнiстра Митника З. М.

Мiнiстр В. М. Князевич
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.