ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

20.07.2009р. N 18/1-0889-ЕП

 

Начальникам регiональних митниць
(крiм Регiональної iнформацiйної митницi, Енергетичної регiональної митницi)
Начальникам митниць

Термiново


     На виконання доручення Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 23.06.09 N 27564/21/1-09 Держмитслужбi України в межах її компетенцiї необхiдно забезпечити дотримання вимог законодавства з питань захисту прав iнтелектуальної власностi УЄФА пiд час пiдготовки та проведення в Українi фiнальної частини чемпiонату Європи 2009 року з футболу серед юнакiв у мiстах Донецьку та Марiуполi 21.07-02.08 цього року.

     Згiдно з частиною 2 статтi 9 Закону України вiд 19.04.07 N 962-V "Про органiзацiю та проведення фiнальної частини чемпiонату Європи 2012 року з футболу в Українi" пiд час органiзацiї та проведення чемпiонату забороняється, зокрема, пряме та непряме використання у будь-який спосiб без дозволу УЄФА об'єктiв права iнтелектуальної власностi УЄФА.

     При цьому згiдно з статтею 1 цього Закону перiод пiдготовки до проведення чемпiонату - строк з 1 сiчня 2008 року до дати, з якої залишається два тижнi до початку проведення чемпiонату.

     Повiдомляємо, що за iнформацiєю Державного департаменту iнтелектуальної власностi Мiнiстерства освiти та науки України (далi - ДДIВ) вiдомостi про всi зареєстрованi в Українi на iм'я УЄФА знаки для товарiв та послуг, в тому числi й тi, що стосуються проведення в Українi фiнальної частини чемпiонату Європи 2009 року серед юнакiв, наведенi в "Автоматизованiй базi даних iнтелектуальної власностi УЄФА та її комерцiйних партнерiв", що розмiщена на офiцiйному веб-порталi ДДIВ за адресою http://www.sdip.gov.ua/ на сторiнцi http://base.ukrpatent.org/searchEURO2012/.

     За iнформацiєю Федерацiї футболу України комерцiйними партнерами при проведеннi зазначеного чемпiонату є ЗАТ "Україна Футбол Iнтернешнл", рекламне агентство "Промо", ТМ "МТС", ТМ "Контi", ТМ "Роса Святогорья", страхова компанiя "Княжа", ТМ "KNAUF", компанiя Adidas.

     Прошу невiдкладно довести цю iнформацiю до пiдроздiлiв митного оформлення та забезпечити вiдповiдний контроль за дотриманням прав iнтелектуальної власностi УЄФА.

     У разi виявлення фактiв порушень або будь-яких пiдозр щодо можливих порушень невiдкладно iнформувати Управлiння заходiв торговельної полiтики Держмитслужби України. Контактнi телефони (044) 247-26-45; 247-27-11; 247-27-67.

Начальник Управлiння заходiв торговельної полiтики О.I.Пашинний
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.