ПРОТОКОЛ

мiж Кабiнетом Мiнiстрiв України та Урядом Росiйської Федерацiї про поставки товарiв за виробничою кооперацiєю у 2012 роцi

     Кабiнет Мiнiстрiв України та Уряд Росiйської Федерацiї, далi - Сторони, на виконання Угоди мiж Кабiнетом Мiнiстрiв України та Урядом Росiйської Федерацiї про виробничу кооперацiю вiд 24 квiтня 1998 р. домовилися про таке:

     1. Мiнiстерство економiчного розвитку i торгiвлi України i Мiнiстерство промисловостi та торгiвлi Росiйської Федерацiї визначають спiльно вiд iменi Сторiн номенклатуру товарiв, що постачаються за виробничою кооперацiєю суб'єктами господарювання України та Росiйської Федерацiї у 2012 роцi, обсяги їх поставок, а також перелiк цих суб'єктiв господарювання.

     У зазначенi номенклатуру, обсяги i перелiк цими органами виконавчої влади можуть вноситись узгодженi змiни у перiод дiї цього Протоколу.

     У номенклатуру товарiв не включаються товари кiнцевого споживання, пiдакцизнi товари, а також товари, ввезення яких обмежено запровадженням захисних заходiв або попит на якi повнiстю забезпечується за рахунок власного виробництва.

     2. Поставки товарiв, якi зазначенi в пунктi 1 цього Протоколу, здiйснюються з 1 сiчня по 31 грудня 2012 р. вiдповiдно до статтi 3 Угоди мiж Кабiнетом Мiнiстрiв України та Урядом Росiйської Федерацiї про виробничу кооперацiю вiд 24 квiтня 1998 р.

     3. У цей Протокол за взаємною письмовою згодою Сторiн можуть вноситися змiни, що оформлюються окремими протоколами.

     4. Спори, що виникають мiж Сторонами у зв'язку з тлумаченням i виконанням цього Протоколу, вирiшуються шляхом консультацiй та переговорiв мiж Сторонами.

     5. Цей Протокол набирає чинностi з дати його пiдписання та дiє до 31 грудня 2012 р.

     Вчинено в м. Москва 22 жовтня 2012 р. у двох примiрниках, кожний українською та росiйською мовами, при цьому обидва тексти є автентичними.

За Кабiнет Мiнiстрiв України За Уряд Росiйської Федерацiї
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.