ДЕРЖАВНА САНIТАРНО-ЕПIДЕМIОЛОГIЧНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ

26 квiтня 2012р. N 38


Про оплату за надання адмiнiстративних послуг

     На виконання розпорядження Кабiнету мiнiстрiв України вiд 26.10.2011 N 1067-р "Про затвердження перелiку платних адмiнiстративних послуг, якi надаються Державною санiтарно-епiдемiологiчною службою та установами i закладами, що належать до сфери її управлiння", вiд 26.10.11 N 1076-р "Про затвердження плану заходiв щодо реформування системи надання адмiнiстративних послуг" та з урахуванням листа Державної казначейської служби України вiд 11.04.2012 N 17-08/920-5189, наказую:

     Запровадити з 03.05.2012 зарахування коштiв за надання платних адмiнiстративних послуг, якi супроводжуються видачею документiв дозвiльного характеру, затвердження яких вiднесено до повноважень головного державного санiтарного лiкаря України або вповноважених ним заступникiв до загального фонду Державного бюджету України.

     2. Завiдувачу Сектору бухгалтерського облiку, головному бухгалтеру Дмитренко О.В., довести до керiвникiв установ i закладiв, що подають до Держсанепiдслужби України на затвердження проекти документiв дозвiльного характеру, а саме експлуатацiйних дозволiв для потужностей (об'єктiв) з виробництва, переробки або реалiзацiї харчових продуктiв; висновкiв державної санiтарно-епiдемiологiчної експертизи та дозволу (санiтарного паспорта) на роботи з радiоактивними речовинами та iншими джерелами iонiзуючого випромiнювання реквiзити рахункiв для зарахування надходжень до Державного бюджету України, що вiдкритi в Головному управлiннi державної казначейської служби України в м. Києвi за надання адмiнiстративних послуг, що передбачено за кодом класифiкацiї доходiв бюджету 22012500 "Плата за надання iнших адмiнiстративних послуг" на рахунки в органах Державної казначейської служби України за балансовим рахунком 3111 "Надходження до загального фонду державного бюджет".

     3. При здiйсненнi оплати за надання адмiнiстративних послуг, застосовувати пункт 238 "Пiдготовка санiтарного паспорта на роботи з радiоактивними речовинами та iншими джерелами iонiзуючого випромiнювання", пункт 244 "Комплексне вивчення документiв та пiдготовка проекту висновку державної санiтарно-епiдемiологiчної експертизи" та пункту 257 "Видача та поновлення експлуатацiйного дозволу" тарифiв (прейскурантiв) на роботи i послуги, що виконуються i надаються за плату установами i закладами державної санiтарно-епiдемiологiчної служби, затверджених постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 27.08.2003 N 1351.

     4. Начальнику Вiддiлу органiзацiї дiяльностi, нормативного та iнформацiйного забезпечення, експертизи, реєстрiв та мiжнародних зв'язкiв Омельчук С.А. забезпечити контроль за видачею та поновленням експлуатацiйного дозволу для потужностей (об'єктiв) з виробництва, переробки або реалiзацiї харчових продуктiв, видачi висновкiв державної санiтарно-епiдемiологiчної" експертизи та дозволiв (санiтарного паспорта) на роботи з радiоактивними речовинами та iншими джерелами iонiзуючого випромiнювання, якi вiднесенi до адмiнiстративних послуг Держсанепiдслужби України за наявностi документiв, пiдтверджуючих перерахування коштiв до Державного бюджету України.

     5. Начальнику Вiддiлу планово-економiчного, фiнансового забезпечення та майнових вiдносин Худенко О.I. здiйснювати монiторинг перерахованих коштiв до Державного бюджету України за надання платних адмiнiстративних послуг щокварталу станом на перше число мiсяця, що настає за звiтним кварталом протягом 15 днiв пiсля закiнчення звiтного кварталу.

     6. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Черненко Л.М.

Голова A.M. Пономаренко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.