ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
ЧЕРНIВЕЦЬКА ОБЛАСНА МИТНИЦЯ

12.12.12 N 21/18/1-15010-ЕП

 

Начальнику Київської регiональної митницi, начальникам митниць

ТЕРМIНОВО


Щодо ускладнення погодних умов i дорожнього руху в Румунiї

     Iнформуємо Вас, що листом вiд 12.12.2012 N 61319/71-420-823 Генеральне консульство України в Сучавi повiдомило Чернiвецьку обласну державну адмiнiстрацiю про те, що станом на 12.12.2012 року в Румунiї вiдбулося рiзке ускладнення погодних умов, викликане потужними снiгопадами та посиленням вiтру, в окремих мiсцевостях заблоковано автошляхи.

     Станом на 12.12.2012 на територiї районiв, що межують з Україною, умови дорожнього руху значно ускладнилися. Європейська магiстраль Е-85 "Сiрет - Бухарест" (напрямок вiд пункту пропуску "Порубне - Сiрет" митного поста "Вадул-Сiрет" Чернiвецької обласної митницi) функцiонує зi значними обмеженнями викликаними роботою снiгоприбиральної технiки. Аналогiчна ситуацiя на дорогах в напрямках "Сучава - Бая Маре" i "Сучава - Ботошань". В найближчi днi ситуацiя буде ускладнюватись.

     На прохання Генерального консульства України в Сучавi громадянам та перевiзникам необхiдно забезпечити оснащення автотранспорту зимовими шинами, ланцюгами, лопатами та iншим необхiдним обладнанням для дiй у випадку потрапляння у снiговi замети, а при можливостi утримуватись, найближчим часом, вiд поїздок до Румунiї.

     Просимо Вас довести зазначену iнформацiю до вiдома перевiзникiв та громадян.

З повагою,
заступник начальника митницi
В.I.Губарєв
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.