МIНIСТЕРСТВО ТРАНСПОРТУ ТА ЗВ'ЯЗКУ УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 23 липня 2010 року N 521


Про затвердження Змiни до Розмiрiв знижок до граничних акордних ставок плати за виконання навантажувально-розвантажувальних робiт з транзитними вантажами в портах України

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
9 серпня 2010 р. за N 652/17947


     Вiдповiдно до пункту 2 Повноважень центральних органiв виконавчої влади, Ради мiнiстрiв Автономної Республiки Крим, обласних, Київської та Севастопольської мiських державних адмiнiстрацiй, виконавчих органiв мiських рад щодо регулювання цiн i тарифiв на окремi види продукцiї, товарiв i послуг (додаток до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 25.12.96 N 1548), з метою збереження iснуючих i залучення додаткових вантажопотокiв транзитних вантажiв наказую:

     1. Затвердити Змiну до Розмiрiв знижок до граничних акордних ставок плати за виконання навантажувально-розвантажувальних робiт з транзитними вантажами в портах України, затверджених наказом Мiнтрансзв'язку вiд 15.09.2009 N 958, зареєстрованих у Мiнiстерствi юстицiї України 02.10.2009 за N 922/16938, що додається.

     2. Державнiй адмiнiстрацiї морського i рiчкового транспорту (Крижановський С. В.):

     2.1. У встановленому порядку забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України.

     2.2. Довести цей наказ до вiдома зацiкавлених пiдприємств, установ, органiзацiй та опублiкувати в галузевих виданнях.

     2.3. Запровадити на постiйнiй основi монiторинг та аналiз економiчної ефективностi застосування портами розмiру знижок, затверджених цим наказом.

     2.4. Iнформувати щокварталу до 25 числа мiсяця, наступного за звiтним кварталом, Мiнiстерство транспорту та зв'язку України про результати аналiзу ефективностi дiї знижок i в разi необхiдностi вносити пропозицiї щодо коригування їх розмiру.

     3. Керiвникам морських торговельних портiв надавати щокварталу Державнiй адмiнiстрацiї морського i рiчкового транспорту iнформацiю щодо економiчної ефективностi застосування розмiру знижок, затверджених цим наказом.

     4. Цей наказ набирає чинностi з дня його офiцiйного опублiкування.

     5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Мiнiстра Бондаря О. В.

Мiнiстр К. Єфименко
ПОГОДЖЕНО:
Голова Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва М. Бродський

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Мiнiстерства транспорту та зв'язку України
23.07.2010 N 521
Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
9 серпня 2010 р. за N 652/17947

ЗМIНА
до Розмiрiв знижок до граничних акордних ставок плати за виконання навантажувально-розвантажувальних робiт з транзитними вантажами в портах України

     Розмiри знижок до граничних акордних ставок плати за виконання навантажувально-розвантажувальних робiт з транзитними вантажами в портах України доповнити позицiєю такого змiсту:

      "

Всi морськi торговельнi порти
43   Унiверсальнi контейнери* 50,00

     ____________
     * Знижки встановлено для унiверсальних контейнерiв, що перемiщуються транзитом морським i рiчковим транспортом та пiд час зберiгання залишаються в межах одного пункту пропуску чи зони митного контролю морського порту.".

Голова Державної адмiнiстрацiї морського i рiчкового транспорту С. Крижановський
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.