ЗАКОН  УКРАЇНИ

Про внесення змiн до деяких законiв України щодо вирiшення питань соцiального захисту населення, яке проживає на територiї зони спостереження об'єктiв, призначених для поводження з радiоактивними вiдходами

     Верховна Рада України постановляє:

     I. Внести змiни до таких законiв України:

     1. Частину четверту статтi 12 Закону України "Про використання ядерної енергiї та радiацiйну безпеку" (Вiдомостi Верховної Ради України, 1995 р., N 12, ст. 81; 2010 р., N 1, ст. 3) пiсля слiв "вiд лiцензiата" доповнити словами "(крiм спецiалiзованих пiдприємств по поводженню з радiоактивними вiдходами)".

     2. У Загальнодержавнiй цiльовiй екологiчнiй програмi поводження з радiоактивними вiдходами, затвердженiй Законом України "Про Загальнодержавну цiльову екологiчну програму поводження з радiоактивними вiдходами" (Вiдомостi Верховної Ради України, 2009 р., N 5, ст. 8):

     1) абзац восьмий роздiлу "Завдання i заходи Програми" доповнити словами "соцiально-економiчна компенсацiя ризику вiд провадження дiяльностi об'єктiв, призначених для поводження з радiоактивними вiдходами";

     2) пункт 7 додатка 2 до Загальнодержавної цiльової екологiчної програми поводження з радiоактивними вiдходами викласти у редакцiї згiдно з додатком.

     II. Цей Закон набирає чинностi з дня його опублiкування.

Президент України В. ЯНУКОВИЧ

м. Київ
23 грудня 2010 року
N 2883-VI

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.