ВИЩИЙ АДМIНIСТРАТИВНИЙ СУД УКРАЇНИ

УXВАЛА
Київ

вiд 09 сiчня 2012 року N К/9991/1691/12


     Суддя Вищого адмiнiстративного суду України Чалий С.Я., перевiривши вiдповiднiсть вимогам ст. ст. 17, 20, 210, 211, 212 Кодексу адмiнiстративного судочинства України та вiдповiднiсть вимогам ст. 213 Кодексу адмiнiстративного судочинства України касацiйну скаргу Мiнiстерства екологiї та природних ресурсiв на постанову Окружного адмiнiстративного суду мiста Києва вiд 23 грудня 2009 року та ухвалу Київського апеляцiйного адмiнiстративного суду вiд 21 грудня 2011 року у справi за позовом ТОВ "Тетра Пак", Спiльного пiдприємства у формi ТОВ "Вiтмарк-Україна", IП "Кока-Кола Беверiджиз Україна Лiмiтед" до Державної митної служби України, Мiнiстерства економiки України, Мiнiстерства охорони навколишнього природного середовища, третi особи: ЗАТ "Куп'янський молочноконсервний комбiнат", ТОВ "Юнiлiвер Україна", ЗАТ "Оболонь", ЗАТ "Крафт Фудз Україна", ВАТ "ЕлопакФастiв", Державна компанiя з утилiзацiї вiдходiв як вторинної сировини "Укрекокомресурси", про визнання незаконним та нечинним нормативно правового акту, - встановив:

     Касацiйна скарга подана належною особою, з дотриманням строку касацiйною оскарження, оформлена вiдповiдно до вимог статтi 213 Кодексу адмiнiстративного судочинства України i мiстить: посилання на судовi рiшення, ще оскаржуються: обгрунтування вимог iз зазначенням того, у чому полягає порушення норм матерiальною чи процесуального права; викладення вимог до суду касацiйної iнстанцiї. Iншi перешкоди щодо вiдкриття касацiйного провадження вiдсутнi.

     Матерiали касацiйної скарги мiстять клопотання Мiнiстерства екологiї та природних ресурсiв про зупинення виконання оскаржуваних рiшень.

     Пiсля вивчення доводiв наведених в касацiйнiй скарзi Суд дiйшов висновку, що зазначене клопотання пiдлягає задоволенню.

     Керуючись статтями 213 - 215 Кодексу адмiнiстративного судочинства України, - ухвалив:

     Вiдкрити касацiйне провадження за касацiйною скаргою Мiнiстерства екологiї та природних ресурсiв на постанову Окружного адмiнiстративного суду мiста Києва вiд 23 грудня 2009 року та ухвалу Київського апеляцiйного адмiнiстративного суду вiд 21 грудня 2011 року.

     Задовольнити клопотання про зупинення виконання оскаржуваних рiшень.

     Витребувати з Окружного адмiнiстративного суду мiста Києва вказану адмiнiстративну справу N 2а-14240/09/2670.

     Надiслати копiю ухвали про вiдкриття касацiйного провадження, копiю касацiйної скарги та iнформацiю про права та обов'язки, передбаченi статтями 49, 51 Кодексу адмiнiстративного судочинства України, особам, якi беруть участь у справi, та встановити строк, протягом якого можуть бути поданi заперечення на касацiйну скаргу до 16 жовтня 2009 р.

     Ухвала оскарженню не пiдлягає.

Суддя Вищого адмiнiстративного суду України С.Я. Чалий
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.