МIНIСТЕРСТВО ДОХОДIВ I ЗБОРIВ УКРАЇНИ

вiд 18.11.2013 р. N 15566/6/99-99-22-03-04-15


     Мiнiстерство доходiв i зборiв України розглянуло лист Європейської Бiзнес Асоцiацiї щодо пропозицiй до перелiкiв джерел iнформацiї про ринковi цiни та спецiалiзованих комерцiйних видань та повiдомляє.

     Розпорядженнями Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 23.10.2013 р. N 865-р та N 866-р затверджено, вiдповiдно, Перелiк спецiалiзованих комерцiйних видань для цiлей трансфертного цiноутворення та Перелiк джерел iнформацiї про ринковi цiни для цiлей трансфертного цiноутворення.

     Розпорядженнями передбачено забезпечення Мiнiстерством доходiв i зборiв актуалiзацiї перелiку спецiалiзованих комерцiйних видань, а також проведення мiнiстерствами, iншими центральними органами виконавчої влади аналiзу спецiалiзованих видань та iнформацiйних ресурсiв щодо повноти та об'єктивностi iнформацiї про ринковi цiни на товари (групи товарiв) та подання Мiнiстерству доходiв i зборiв України пропозицiй стосовно внесення змiн до перелiку.

     Зважаючи на викладене, пропозицiї Європейської Бiзнес Асоцiацiї будуть опрацьованi з метою можливого врахування пiд час розробки вiдповiдних проектiв про внесення змiн до зазначених перелiкiв.

Заступник Мiнiстра А. Iгнатов
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.