МIНIСТЕРСТВО ВНУТРIШНIХ СПРАВ УКРАЇНИ
МIНIСТЕРСТВО ФIНАНСIВ УКРАЇНИ

НАКАЗ
м. Київ

17.09.2015 N 1139/789


Про внесення змiн до Iнструкцiї про порядок дiй органiв (пiдроздiлiв) охорони державного кордону пiд час виявлення ознак порушень митних правил, а також виявлення майна, яке не має власника або власник якого невiдомий, та порядок подальшої взаємодiї органiв (пiдроздiлiв) охорони державного кордону з органами доходiв i зборiв

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
30 вересня 2015 р. за N 1164/27609


     Вiдповiдно до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 21 травня 2014 року N 160 "Про утворення Державної фiскальної служби" та з метою приведення нормативно-правового акта у вiдповiднiсть до вимог законодавства України наказуємо:

     1. У пункт 1.1 роздiлу I Iнструкцiї про порядок дiй органiв (пiдроздiлiв) охорони державного кордону пiд час виявлення ознак порушень митних правил, а також виявлення майна, яке не має власника або власник якого невiдомий, та порядок подальшої взаємодiї органiв (пiдроздiлiв) охорони державного кордону з органами доходiв i зборiв, затвердженої наказом Мiнiстерства внутрiшнiх справ України та Мiнiстерства доходiв i зборiв України вiд 03 жовтня 2013 року N 947/525, зареєстрованої в Мiнiстерствi юстицiї України 29 жовтня 2013 року за N 1826/24358, внести такi змiни:

     1) слова "митницями Мiнiстерства доходiв i зборiв України (далi - митниця)" замiнити словом "митницями";

     2) слова "податковими iнспекцiями Мiнiстерства доходiв i зборiв України" замiнити словами "податковими iнспекцiями".

     2. Департаменту юридичного забезпечення МВС (Горбась Д. В.) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України в установленому порядку.

     3. Цей наказ набирає чинностi з дня його офiцiйного опублiкування.

     4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на Голову Державної прикордонної служби України генерал-полковника Назаренка В. О. та Голову Державної фiскальної служби України Насiрова Р. М.

Мiнiстр внутрiшнiх справ України А. Б. Аваков
Мiнiстр фiнансiв України Н. Яресько
ПОГОДЖЕНО:
В. о. Голови Державної фiскальної служби України М. В. Мокляк
Голова Державної прикордонної служби України В. О. Назаренко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.