КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 13 жовтня 2015 р. N 916


Про внесення змiн до Порядку видачi ветеринарних документiв

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Внести до Порядку видачi ветеринарних документiв, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 21 листопада 2013 р. N 857 (Офiцiйний вiсник України, 2013 р., N 92, ст. 3401), змiни, що додаються.

     2. Ця постанова набирає чинностi через 30 днiв з дня її опублiкування.

Прем'єр-мiнiстр України А. ЯЦЕНЮК

Iнд. 75

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 13 жовтня 2015 р. N 916

ЗМIНИ,
що вносяться до Порядку видачi ветеринарних документiв

     1. Пункт 3 доповнити абзацом такого змiсту:

     "Отримання зазначених в абзацах другому - четвертому цього пункту документiв не є обов'язковим у разi перемiщення для подальшого вивезення за межi територiї України через пункти пропуску через державний кордон, вiдкритi на територiї морських портiв, фуражного зерна.".

     2. Пункт 5 доповнити абзацом такого змiсту:

     "Пiсля прибуття фуражного зерна до зернового складу, що розташований в морському порту, за вiдсутностi у супроводжувальних документах ветеринарного свiдоцтва такий зерновий склад зобов'язаний надати регiональнiй службi державного ветеринарного контролю та нагляду на державному кордонi та транспортi вiдповiднi товаротранспортнi та/або залiзничнi накладнi, в яких зазначається мiсце походження фуражного зерна. У разi функцiонування в морському порту iнформацiйної системи портового спiвтовариства зазначенi документи передаються за допомогою такої системи.".

     3. У пунктi 10 слова "замiсть вiдповiдних ветеринарних документiв з мiсця їх вiдправлення" замiнити словами "на пiдставi звернень власника вантажу або уповноваженої ним особи".

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.