ПРОТОКОЛ

мiж Кабiнетом Мiнiстрiв України та Урядом Литовської Республiки про внесення змiн до Угоди мiж Кабiнетом Мiнiстрiв України i Урядом Литовської Республiки про спiвробiтництво у сферi стандартизацiї, метрологiї та оцiнки вiдповiдностi

     Кабiнет Мiнiстрiв України та Уряд Литовської Республiки, далi - Сторони,

     бажаючи внести змiни до Угоди мiж Кабiнетом Мiнiстрiв України i Урядом Литовської Республiки про спiвробiтництво у сферi стандартизацiї, метрологiї та оцiнки вiдповiдностi, вчиненої 9 грудня 2005 року в м. Вiльнюс (далi - "Угода"), i забезпечити виконання цiєї Угоди,

     домовились про таке:

Стаття 1

     Внести змiни до статтi 2 Угоди та викласти її у такiй редакцiї:

"Стаття 2

     Сторони призначають уповноваженими органами для виконання цiєї Угоди:

     З боку Уряду Литовської Республiки - Мiнiстерство господарства Литовської Республiки, Литовський департамент стандартизацiї та Нацiональне бюро акредитацiї при Мiнiстерствi господарства в межах своєї компетенцiї;

     З боку Кабiнету Мiнiстрiв України - Мiнiстерство економiчного розвитку i торгiвлi України, державне пiдприємство "Український науково-дослiдний i навчальний центр проблем стандартизацiї, сертифiкацiї та якостi" (нацiональний орган стандартизацiї), Нацiональне агентство з акредитацiї України в межах своєї компетенцiї.

     Сторони невiдкладно дипломатичними каналами повiдомляють одна однiй контактнi данi державних установ, зазначених Сторонами у цiй статтi, та iнформують одна одну про змiну цих установ або їх контактних даних."

Стаття 2

     Доповнити Угоду статтею 7 та викласти її у такiй редакцiї:

"Стаття 7

     Розбiжностi мiж Сторонами, пов'язанi з виконанням i тлумаченням положень цiєї Угоди, вирiшуються шляхом взаємних консультацiй i переговорiв."

Стаття 3

     Цей Протокол набирає чинностi з дати отримання останнього письмового повiдомлення про виконання Сторонами внутрiшньодержавних процедур, необхiдних для набрання чинностi цим Протоколом.

     На посвiдчення чого тi, що нижчепiдписалися, належним чином на те уповноваженi своїми Урядами особи, пiдписали цей Протокол.

     Учинено 8 листопада 2018 року в м. Вiльнюс у двох примiрниках, кожний литовською, українською та росiйською мовами, при цьому всi тексти є автентичними. У разi виникнення розбiжностей в тлумаченнi положень цього Протоколу, переважну силу матиме текст росiйською мовою.

За Кабiнет Мiнiстрiв України За Уряд Литовської Республiки
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.