КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 4 липня 2023 р. N 673


Про внесення змiн до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 15 квiтня 2022 р. N 471

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     Внести до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 15 квiтня 2022 р. N 471 "Деякi питання екстреної державної реєстрацiї лiкарських засобiв, медичних iмунобiологiчних препаратiв, препаратiв кровi, що виробляються або постачаються в Україну протягом перiоду дiї воєнного стану, пiд зобов'язання" (Офiцiйний вiсник України, 2022 р., N 35, ст. 1904) змiни, що додаються.

Прем'єр-мiнiстр України Д. ШМИГАЛЬ

Iнд. 73

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 4 липня 2023 р. N 673

ЗМIНИ,
що вносяться до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 15 квiтня 2022 р. N 471

     1. Пункт 1 виключити.

     2. Пункт 4 викласти в такiй редакцiї:

     "4. Установити, що строк дiї реєстрацiйних посвiдчень на лiкарськi засоби, якi зареєстрованi вiдповiдно до вимог Порядку екстреної державної реєстрацiї лiкарських засобiв, медичних iмунобiологiчних препаратiв, препаратiв кровi, що виробляються або постачаються в Україну протягом перiоду дiї воєнного стану, пiд зобов'язання, продовжується на територiї України з дати закiнчення строку дiї реєстрацiйного посвiдчення на один рiк та/або на перiод дiї воєнного стану в Українi, та/або на шiсть мiсяцiв з дня припинення або скасування воєнного стану в Українi iз внесенням iнформацiї про продовження строку дiї реєстрацiйного посвiдчення на такий лiкарський засiб до Державного реєстру лiкарських засобiв.

     Оновлена в Державному реєстрi лiкарських засобiв iнформацiя про продовжений строк дiї реєстрацiйного посвiдчення на лiкарський засiб засвiдчує чиннiсть державної реєстрацiї такого лiкарського засобу та не потребує видачi нового або замiни дiйсного реєстрацiйного посвiдчення.

     За бажанням особи, яка подала заяву про екстрену державну реєстрацiю лiкарського засобу, строк, протягом якого вiн дозволяється до застосування на територiї України, може бути скорочено за рiшенням МОЗ.".

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.