МIНIСТЕРСТВО IНФРАСТРУКТУРИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 13 жовтня 2022 року N 781


Про вiдмову в призначеннi товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю "ТЕХЕНЕРГОПАРТНЕР" органом iз сертифiкацiї для iндивiдуального затвердження колiсних транспортних засобiв, партiй частин та обладнання

     Вiдповiдно до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 09 червня 2011 року N 738 "Деякi питання сертифiкацiї транспортних засобiв, їх частин та обладнання", Порядку призначення, вiдмови у призначеннi та анулювання призначення органу iз сертифiкацiї для iндивiдуального затвердження колiсних транспортних засобiв, партiй частин та обладнання, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 01 липня 2016 року N 419, та з урахуванням протоколу вiд 05 жовтня 2022 року N 57 засiдання Комiсiї Мiнiстерства iнфраструктури України з питань забезпечення виконання Угоди про прийняття єдиних технiчних приписiв для колiсних транспортних засобiв, предметiв обладнання та частин, якi можуть бути встановленi та/або використанi на колiсних транспортних засобах, i про умови взаємного визнання офiцiйних затверджень, виданих на основi цих приписiв, 1958 року з поправками 1995 року наказую:

     1. Вiдмовити у призначеннi товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю "ТЕХЕНЕРГОПАРТНЕР" (провулок Тбiлiський, 4/10, оф. 502, м. Київ, 04209, ЄДРПОУ 36698392) органом iз сертифiкацiї для iндивiдуального затвердження колiсних транспортних засобiв, партiй частин та обладнання вiдповiдно до пiдпункту 3 пункту 10 Порядку призначення, вiдмови у призначеннi та анулювання призначення органу iз сертифiкацiї для iндивiдуального затвердження колiсних транспортних засобiв, партiй частин та обладнання, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 01 липня 2016 року N 419.

     2. Департаменту дорожнiх перевезень та безпеки на транспортi забезпечити виконання заходiв щодо письмового повiдомлення товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю "ТЕХЕНЕРГОПАРТНЕР" про вiдмову в призначеннi органом iз сертифiкацiї для iндивiдуального затвердження колiсних транспортних засобiв, партiй частин та обладнання.

     3. Сектору зовнiшнiх комунiкацiй забезпечити розмiщення цього наказу на офiцiйному вебсайтi Мiнiстерства iнфраструктури України.

     4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Мiнiстра М. Найєма.

Мiнiстр Олександр КУБРАКОВ
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.